Γιώργος Λιάγκας -Τέμπη: «Με έχει στοιχειώσει το δυστύχημα, το πρωί παραλίγο να τρακάρω»

Σοκ και ανατριχίλα έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το γεγονός ότι τουλάχιστον 57 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28/2).

Με αφορμή αυτό το τραγικό δυστύχημα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε το πρωί της Παρασκευής της σε μια αποκάλυψη στο «Πρω1νό» του ANT1.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής ανέφερε πως σήμερα παραλίγο να τρακάρει στο δρόμο, καθώς οδηγούσε αφηρημένος. Ο ίδιος έχει επηρεαστεί από το δυστύχημα και δεν μπορεί να πιστέψει πως όλοι αυτοί

οι άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

«Ερχόμουν το πρωί με το αυτοκίνητο, δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο δύο ώρες. Με στοιχειώνει αυτό. Και είμαι αφηρημένος, είμαι ζαλισμένος αυτές τις ημέρες… Σαν χαμένος. Πάω να πέσω στον μπροστινό και πάτησε φρένο μόνο του. Έφυγε ο καφές», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής του ANT1 ανέφερε: «Φτάσαμε σε ένα σημείο τα αυτοκίνητα να μας σώζουν. Εγώ σήμερα θα είχα τρακάρει. Πάτησε φρένο μόνο του το αυτοκίνητο! Και σύγχρονα μέσα με ανθρώπους πάνε βουρ…».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι νεκροί από την τραγωδία ανέρχονται στους 57, ενώ υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Το συγκλονιστικό σημείωμα για αγνοούμενο επιβάτη -«Αν έχεις φύγει, συγγνώμη, σε αγαπάω πολύ»

Τέμπη: Συγκλονίζει επιβάτιδα που επέζησε από το μοιραίο δυστύχημα -«Βρεθήκαμε με τα βαγόνια αναποδογυρισμένα να κρεμόμαστε»

Τέμπη 2003: Συγκλονίζει ο Λυκειάρχης των 21 μαθητών – «Ένας δυνατός κρότος και χαθήκαμε στο σκοτάδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα