Τέμπη: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας 28χρονης επιβάτιδας -«Μπήκε στο τρένο το κορίτσι μου και το παίρνω στην κάσα»

Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για τους δεκάδες ανθρώπους που αγνοούνται από το φονικό δυστύχημα στα Τέμπη. Οι νεκροί έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους 57, ενώ οι τραυματίες και οι αγνοούμενοι είναι αμέτρητοι.

Πριν από λίγη ώρα στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, μίλησε ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας, η οποία βρισκόταν στο μοιραίο τρένο. Ο Χρήστος Χούπας, ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής και «ράγισε» καρδιές με τα όσα είπε για την αναμονή στην οποία βρίσκεται για την ταυτοποίηση της κόρης του.

«Περιμένω

να μου τηλεφωνήσουν από την Αστυνομία ότι ταυτοποιήθηκε μέσω DNA η σορός της κόρης μου. Να την παραλάβω στο κουτί. Δεν αντέχω άλλο πόνο. Κι εγώ και όλοι οι υπόλοιποι που είμαστε μέσα. Όλοι έχουν χάσει παιδιά… Φοιτητές… Την αφρόκρεμα ενός κράτους. Τζάμπα και βερεσέ. Όλα αυτά τα παιδιά είχαν φιλοδοξίες στη ζωή τους», είπε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Μπήκε στο τρένο το κορίτσι μου και το παίρνω στην κάσα. Δεν έχω τίποτα άλλο να πω. Συγγνώμη που είμαι φορτισμένος. Μάλλον θα χαπακωθώ κι εγώ για να είμαι πιο ήρεμος. Έχω άλλα δύο παιδιά. Όπως και τα δάχτυλα, όποιο και να αγγίξεις, τον ίδιο πόνο έχει».

Μέσα σ’ όλα, ο Χρήστος Χούπας εξομολογήθηκε στον Γιώργο Λιάγκα ότι μιλά με φίλο του ψυχίατρο, ο οποίος του λέει να έχει στο μυαλό του ότι η κόρη του πήγε ταξίδι.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: «Άκουσα τα τρία κορίτσια από την Καλαμπάκα να λένε ότι θα πάνε στο κυλικείο μέχρι να αδειάσει κάτι»

Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα του Mega για το δυστύχημα στα Τέμπη -«Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί»

Ζέτα Μακρυπούλια: «Έπαθα έναν πανικό, τότε κατάλαβα πόσο πολύ έχω θυσιάσει την ψυχική μου υγεία»

Keywords
Τυχαία Θέματα