Γιώργος Λιάγκας: Ανακοίνωσε τη συνεργασία με την Ελένη Βουλγαράκη -«Έχει κάνει μια σωστή επιλογή»

Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» έριξε το μεσημέρι της Κυριακής 2/7 αυλαία. Η Σίσσυ Χρηστίδου ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε και τη συνεργάτιδά της, Ελένη Βουλγαράκη, η οποία δε θα βρίσκεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της.

Οι δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να κρύψουν τη συγκίνησή τους στον αέρα του Mega -καθώς συνεργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια,

με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρει μεταξύ άλλων πως «ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Την αγαπάω πάρα πολύ».

Η Ελένη Βουλγαράκη αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματική στέγη για να βρεθεί από του χρόνου στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του Γιώργου Λιάγκα. Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 3/7, ο παρουσιαστής μαζί με τους συνεργάτες του αφού παρακολούθησαν στον αέρα του ΑΝΤ1 το βίντεο με τον αποχαιρετισμό των Χρηστίδου -Βουλγαράκη και ανακοίνωσε επίσημα πως η δημοσιογράφος θα βρεθεί του χρόνου στο δικό του πλευρό. Μάλιστα, ο παρουσιαστής τόνισε πως η Ελένη Βουλγαράκη έχει κάνει μια σωστή επιλογή.

«Προχθές με πήρε τηλέφωνο η Σίσσυ με την Ελένη και τον Κοκλώνη για να μου κάνουν πλάκα όλοι μαζί και μου έλεγαν “να μας προσέχεις το κορίτσι και όλα αυτά”.

Εγώ θεωρώ ότι η Ελένη Βουλγαράκη που του χρόνου θα είναι στην παρέα μας έχει κάνει μια σωστή επιλογή. Η κοπέλα δούλευε 7 ημέρες την εβδομάδα, τις καθημερινές είχε ραδιοφώνου και το Σαββατοκύριακο την εκπομπή.

Ήθελε λοιπόν, να αλλάξει αυτό το πρόγραμμα και έτσι πήρε την απόφαση. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους. Νομίζω έπραξε σωστά, κάθε απόφαση όλων μας κρίνεται στο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα