Γιώργος Λιανός: «Αν ήμουν παίκτης του Survivor, θα τους είχα κυνηγήσει δικαστικά όλους»

Το «Survivor All Star» οδεύει σιγά-σιγά προς το τέλος του! Μέσα στο επόμενο διάστημα οι παίκτες που έχουν απομείνει στο ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη προκειμένου να βρεθούν στο Γαλάτσι όπου θα πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός και ο μεγάλος Τελικός.

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε τις προηγούμενες ώρες στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, τόσο για το τέλος του νέου αυτού κύκλου όσο και για τα επόμενα σχέδιά του.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιανός
στους δημοσιογράφους

«Περίμενα ότι θα υπάρχει πολλή συζήτηση γύρω από το “Survivor All Star”, με είχατε προετοιμάσει. Δεν ξεκινάμε κανένα καινούργιο project, δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Προέχει ο ποιοτικός χρόνος με οικογένεια, φίλους και τα λοιπά. Να ξεκουραστούμε γιατί η κούραση ήταν πολλή φέτος. Ήταν πολύ ζόρικα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Λιανός.

Και συνέχισε στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 3/7 στον αέρα του «Breakfast@Star»: «Έφαγα “ξύλο” όταν βγήκα και υπερασπίστηκα την παραγωγή του “Survivor” και τη δουλειά μου. Το μετάνιωσα, λέω τι κάθομαι και μιλάω. Πιστεύω ότι είχα δίκιο που βγήκα και μίλησε. Στεναχωρήθηκα που βγήκαν κάποια βίντεο με τους παίκτες να τρώνε από τα σκουπίδια. Αν ήμουν παίκτης θα είχα κινηθεί δικαστικά γιατί υπέγραψα για το “Survivor” και όχι να με δείχνουν να κάνω την ανάγκη μου. Δεν ακούστηκε ποτέ η διαφορετική άποψη».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα