Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Δεν τον πάω καλλιτεχνικά, είναι γνωστό»

Από την ώρα που πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Βουλής την Δευτέρα 3/7, τα Μέσα Ενημέρωσης και το διαδίκτυο ασχολούνται με τις στυλιστικές επιλογές του Σπύρου Μπιμπίλα και της Τζώρτζιας Κεφαλά.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 την εμφάνιση του ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ

στη Βουλή, κάνοντας μια σύγκριση με τον Μάρκο Σεφερλή. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τόνισε πως παρόλο που δεν είναι του στυλ του καλλιτεχνικά ο γνωστός κωμικός, θα ντυνόταν καλύτερα για να πάει στη Βουλή απ’ ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για Σεφερλή – Μπιμπίλα

«Η εμφάνιση του Σπύρου Μπιμπίλα είναι μια θεατράλε εμφάνιση, μια εμφάνιση που έχουμε συνηθίσει σε θεατρικές παραστάσεις. Δεν θα μπορούσε ο Μάρκος Σεφερλής να εμφανίζεται έτσι με τους παπαγάλους στο Δελφινάριο;», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ο Μάρκος Σεφερλής -εγώ καλλιτεχνικά δεν τον πάω και είναι γνωστό, δεν αμφισβητώ το ταλέντο του, είναι τεράστιο ταλέντο, και τα δικά μου παιδιά τον βλέπουν, δεν είμαι αφοριστικός, εγώ δεν… και δεν τον ενδιαφέρει κιόλας- όταν ήταν στον ΑΝΤ1 πέρυσι και έκανε μια βραδιά για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό ο ΑΝΤ1 στο Ζάππειο, ο πιο καλοντυμένος ήταν ο Σεφερλής. Και το λέω ρε Μάρκο, και μου λέει τιμώ τον χώρο. Μπράβο του».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως «ούτε ο Μάρκος Σεφερλής θα ντυνόταν έτσι να πάει στη Βουλή. Ο Μπιμπίλας γιατί να ντυθεί;».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα