Γιώργος Λιανός: Η επική γκάφα του παρουσιαστή στον αέρα του The Voice

Τα cross battles ξεκίνησαν απόψε το βράδυ (11/12) στο «The Voice» και το μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ ξεκίνησε τα live shows.

Ως γνωστών, στη παρουσίαση βρισκόταν ο Γιώργος Λιανός ενώ στις τέσσερις θέσεις των coaches ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου, ο παρουσιαστής έκανε μια επική γκάφα, όταν κλήθηκε να ανακοινώσει ποια είναι η νικήτρια από τη μονομαχία ανάμεσα στις Νάνσυ

Βέλλη και Έλενα Ολυμπίου. Παρόλο που το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε νικήτρια την Έλενα Ολυμπίου, εκείνος απευθυνόταν στη…Νάνσυ Βέλλη.

«Συγχαρητήρια! Θα τα ξαναπούμε το επόμενο Σάββατο! Ναι, το επόμενο Σάββατο στον ημιτελικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός στη παίκτρια που…είχε χάσει στη μουσική μονομαχία.

«Παιδιά έχω χάσει την μπάλα! Η Ελένη πέρασε… συμβαίνουν αυτά στις ζωντανές μεταδόσεις! Είστε και οι δύο Έλενες στα μάτια μου. Νομίζω πως έχω γράψει τηλεοπτική ιστορία με αυτό», πρόσθεσε ο παρουσιαστής όταν συνειδητοποίησε την επική γκάφα του.

 Διαβάστε επίσης:

Νάντια Μπουλέ: «Λύγισε» στον αέρα της εκπομπής -Τι συνέβη;

Δέσποινα Βανδή: Χαλαρή βόλτα με την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη στα Νότια Προάστια -Φωτογραφίες

Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Η Τζένη Μπαλατσινού είναι μια από τις γυναίκες που έχω εμμονή»

Keywords
Τυχαία Θέματα