Γιώργος Λιανός: Όσα δήλωσε λίγο πριν «πετάξει» για Άγιο Δομίνικο – «Έχω ένα καλό feeling για το φετινό Survivor»

Ο Γιώργος Λιανός αναχώρησε πρωί πρωί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψει μαζί με τους διάσημους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο. Το Survivor 5 κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και τα γυρίσματα ξεκινούν κιόλας αύριο.

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και

μίλησε φυσικά για τον νέο κύκλο που ξεκινά. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε πως σε περίπου ένα μήνα θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και η οικογένειά του.

«Θα έρθει σε ένα μήνα η οικογένειά μου. Γιορτές θα περάσουν στην Ελλάδα. Από την Ελλάδα θα μου λείψει το κρύο και τα παιδιά μου εννοείται», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.

Αναφερόμενος στον φετινό κύκλο και το cast, ο ίδιος είπε: «Φέτος, ο Γιάννης Βαρδής δεν δέχτηκε πρόταση. Πέρυσι είχε δεχτεί. Το casting φέτος το βλέπω πολύ ενδιαφέρον και αρκετά πολύχρωμο αλλά ένας παράγοντας του πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το πράγμα σε σχέση με τη συμπεριφορά τους είναι αν θα “κλειδώσουν” ή αν θα νιώσουν ελεύθεροι. Μια συμβουλή που τους δίνω πάντα είναι ν αφήσουν το νησί να τους παρασύρει και να το ζήσουν. Είναι μια τρομερή εμπειρία από τις μοναδικές που μπορεί να έχεις. Έχω ένα καλό feeling για το φετινό Survivor».

Σχετικά με τα συμβόλαια των παικτών, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε: «Δεν ξέρω τι ρήτρες υπάρχουν στα συμβόλαια. Δεν τα συντάσσω εγώ. Γενικά, επειδή με ρωτάτε για συμβόλαια και έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο, όταν φτιάχνεις μια τέτοια ακριβή παραγωγή πρέπει να την προστατέψεις και με κάποιον τρόπο. Ο Ατζούν θα είναι στον Άγιο Δομίνικο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα σοβαρή καταγγελία από κοπέλα για διαρροή προσωπικών στιγμών

 Ντόρα Μπακογιάννη: «Η λέξη καρκίνος δεν πρέπει να είναι ταμπού»

 Μάνος Ζαχαράκος: «Αν Φιλιππίδης και ο Λιγνάδης είναι πραγματικά ένοχοι, θα σοκαριστώ και θα στενοχωρηθώ με τη πτώση τους»

Keywords
Τυχαία Θέματα