Blazer alert: 5+1 τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας σακάκι

Το σακάκι είναι για τη μέρα ότι οι πιτζάμες για τη νύχτα. Απαραίτητο δηλαδή. Ένα ποιοτικό και στιλάτο blazer μπορεί να χτίσει μια ολόκληρη εικόνα, ακόμα και να σταθεί μόνο του σαν ολοκληρωμένη εμφάνιση. Κάθε ντουλάπα το χρειάζεται κι εμείς θα σας δείξουμε έξι φρέσκους τρόπους για να φορέσετε ένα διαχρονικό blazer δίνοντάς του νέα πνοή.

@claireguillon/instagram

Με total black

δερμάτινα: η hot τάση της σεζόν χρειάζεται το σακάκι της. Ένας ευκολοφόρετος συνδυασμός που σε βάζει στον χάρτη… της μόδας και ταυτόχρονα είναι άνετος.

Και μια επισήμανση, λέγοντας σακάκι δεν εννοούμε απαραίτητα ένα μαύρο μεσάτο του συνηθισμένου κοστουμιού.

@claireguillon

Με ζώνη: ανανεώστε το κλασικό κοστούμι σας φορώντας του μια ζώνη. Αυτόματα φαίνεται πιο φρέσκο και ενημερωμένο. Οι ζώνες που κυκλοφορούν είναι όλες στιλάτες και ιδιαίτερες και τα looks που μπορείτε να δημιουργήσετε, άπειρα. Και για φέτος, αλλάξτε την κλασική γόβα με ένα μποτάκι.

@claireguillon/instagram

Σκέτο: κι όσο πιο σκέτο είναι το κάτω μέρος τόσο πιο ιδιαίτερο οφείλει να είναι το από πάνω. Ένα σακάκι με βάτες, ένα oversized ή με κοψίματα θα δώσει το κάτι παραπάνω στο όλο outfit. Και φυσικά τα παπούτσια θα πρέπει να είναι super stylish.

@styledumonde

Με τζιν και sneaker: ο πιο κλασικός τρόπος για να φορέσετε ένα blazer. Το θέμα είναι ότι πάντα δουλεύει και πάντα θα φαίνεται chic.

@styledumonde

Με nude αποχρώσεις: επειδή τα neutral χρώματα θα είναι πάντα στη μόδα κι εσείς σίγουρα έχετε ήδη ένα μπεζ σακάκι στη ντουλάπας σας, αυτός είναι ο πιο in style τρόπος να τα συνδυάσετε. Ένα wide leg παντελόνι σε ανδρικό κόψιμο, θα αναδείξει το κατά τα άλλα ήσυχο σακάκι σας.

@popsugar

Με midi: είτε φόρεμα, είτε φούστα. Ίσως να φαίνεται λίγο συντηρητικό αλλά δεν είναι! Γιατί σκεφτείτε πιο πανωφόρι θα ταίριαζε καλύτερα σε ένα τόσο elegant κομμάτι; Μην μου πείτε το cropped jacket.

Keywords
Τυχαία Θέματα