Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γονείς του τον καμάρωσαν στη συναυλία του – Φωτογραφίες

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδούσε με επιτυχία όλη τη χειμερινή περίοδο, ωστόσο τώρα έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές συναυλίες του.

Ο γνωστός τραγουδιστής επέλεξε φέτος να περιοδεύσει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και να συναντηθεί με εκείνους τους θαυμαστές του, που δεν είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στην πρωτεύουσα.

Η αρχή έγινε από το Κατράκειο Θέατρο

το βράδυ της Τρίτης, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» και διασκέδασε με τις επιτυχίες του, τραγουδώντας τα αγαπημένα του κομμάτια. Ο Γιώργος Μαζωνάκης μετράει πολλά χρόνια πορείας και σε κάθε βήμα του είχε στο πλευρό του τους θαυμαστές του.

Ωστόσο, οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές του, που είναι πάντοτε μαζί του στις πρεμιέρες, είναι οι γονείς του. Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ δεμένος με την οικογένειά του, συνεπώς σε κάθε τέτοια ξεχωριστή στιγμή επιθυμεί να έχει μαζί του τη μητέρα του και τον πατέρα του.

Έτσι έγινε και στο Κατράκειο Θέατρο. Η Κλειώ και ο Μανώλης Μαζωνάκης καμάρωσαν τον γιο τους επί σκηνής και του χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Σύσσωμη η οικογένεια ποζάρει στον φακό!

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Τρύφωνας Σαμαράς: «Έχω αναθέσει την κηδεία μου στον Σιανίδη, θέλω όλο το ΚΚΕ»

 Κως: Συντετριμμένη η μητέρα της Αναστάζια – «Η ποινή θανάτου δεν είναι αρκετή»

 Μάρω Κοντού: Αποχωρεί από τη «Γη της Ελιας»; Όλη η αλήθεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα