Δέσποινα Μοιραράκη: «Στον πρώτο μου γάμο υπέστην ξυλοδαρμό και βωμολοχίες»

Η Δέσποινα Μοιραράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή της και στον πρώτο γάμο της, τον οποίο έκανε πριν ακόμα ενηλικιωθεί. Η ίδια ερωτεύτηκε παράφορα έναν άνδρα κατά 17 χρόνια μεγαλύτερό της, ωστόσο αυτή η ιστορία δεν είχε happy end.

Η γνωστή επιχειρηματίας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου αλλά και στην απόφασή της να χωρίσει 15 χρόνια μετά, κλείνοντας

οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

Η Δέσποινα Μοιραράκη στο «Στούντιο 4»Η Δέσποινα Μοιραράκη μιλάει για τον πρώτο γάμο της στα 16 – Η διαφορά ηλικίας και οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν

«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή στα 16-17 από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, ήταν 35 ετών, ήταν ένας έρωτας εκείνης της εποχής. Είχα ανάγκη την προστασία και τη φροντίδα», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη

Και συνέχισε: «Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη… Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε. Το πρώτο παιδί του, που είχε από τον πρώτο του γάμο, είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος».

Η Δέσποινα Μοιραράκη εξομολογήθηκε ότι δεν πέρασε καλά στον πρώτο γάμο της, λέγοντας: «Λέω ότι “πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε”, γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη μητέρα των παιδιών του. Δεν μου φέρθηκε καλά στη ζωή μας, ενώ εγώ του φέρθηκα πολύ καλά, όπως και στα παιδιά μας – τα δύο που κάναμε μαζί και το ένα δικό του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του».

«Ήταν σκανδαλώδες για την εποχή εκείνη να χωρίσει ένας παντρεμένος με παιδί για να παντρευτεί κάποια άλλη», κατέληξε.

«Υπέστην ξύλο και βωμολοχίες»

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Δέσποινα Μοιραράκη περιέγραψε διάφορα περιστατικά που έφεραν την οριστική ρήξη στη σχέση τους, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, πως βίωσε ξυλοδαρμό από τον πρώην σύζυγό της.

«Είχα δύναμη και ισχύ αλλά δεν την έδειξα γιατί ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν με μπαμπά. Πήρα την απόφαση να φύγω από αυτόν τον γάμο 15 χρόνια μετά την ημέρα που παντρεύτηκα. Δεν θέλω τώρα να τα πω, δεν υπάρχει λόγος. Με ψυχραιμία, διπλωματία και πόνο διαχειρίστηκα αυτή την κατάσταση.

Υπέστην πολύ ξύλο και βωμολοχία, που δεν υπήρχε λόγος να τα δέχομαι. Είχα τη δύναμη να φύγω αλλά δεν το έκανα. Όταν ο μικρός πήγε 10 και ο μεγάλος 17 χώρισα. Δεν μπορούσα να το κάνω νωρίτερα. Έπρεπε να δυναμώσω και οικονομικά», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παράσχος: Απαντά στον Τάσο Τεργιάκη -«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και τη Μενεγάκη το ξέρουμε μόνο εμείς»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό κανάλι για ψυχαγωγική εκπομπή

Εύα Καϊλή: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Keywords
Τυχαία Θέματα