Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Γιώργο Τσαλίκη και τη σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου, καθώς ο γιος τους αποφοίτησε! Ο μεσαίος γιος του ζευγαριού, Χάρης Τσαλίκης, πήρε το απολυτήριο Λυκείου στα χέρια του και τώρα είναι έτοιμος να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι.

Παρόντες σε αυτή τη σημαντική στιγμή για τη ζωή του ήταν φυσικά οι γονείς του, οι οποίοι βρίσκονται πάντοτε στο πλευρό του και τον στηρίζουν σε κάθε βήμα και απόφαση. Συγκινημένοι αλλά και χαρούμενοι με την επιτυχία του γιου τους, ο Γιώργος Τσαλίκης

και η Δώρα Δημητροπούλου παρακολούθησαν την τελετή, όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής στα social media.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Τσαλίκης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια σειρά από φωτογραφίας από την αποφοίτηση του γιου του, ανάμεσα στις οποίες είναι και ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που ο ίδιος αγκαλιάζει σφιχτά τον γιο του.

«Συμβουλές δε ζητάω αλλά πάντα με βοηθάει ο πατέρας μου. Ότι θέλει ο πατέρας μου είμαι πάντα εδώ γι΄ αυτόν. Θα ήθελα να τον δω σε σατιρική εκπομπή», είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες ο Χάρης Τσαλίκης στις τηλεοπτικές κάμερες για τον πατέρα του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιώργος Τσαλίκης (@tsalikisgiorgos)

Όσα έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης για την αποφοίτηση του γιου του

«Μια βραδιά που θα θυμόμαστε για πάντα … Ένα τέλος και μια αρχή… Αποφοίτηση από ένα σπουδαίο σχολείο που αγαπάμε τόσο πολύ για 1000 λόγους και η αρχή μιας πορείας σπουδών που είναι πια η καινούργια πρόκληση…

Το καινούργιο ταξίδι του παιδιού μας.. Ενός παιδιού γεμάτου αγάπη, φως και καλοσύνη… Μπράβο σε όλα τα παιδιά και τους γονείς… Μπράβο στους εκπαιδευτικούς… Μπράβο Χάρη μας! Σε λατρεύουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

 Γιάννης Δρακόπουλος: «Δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε φλερτ, φοβούμενοι ότι μπορεί να γίνει καταγγελία»

Keywords
Τυχαία Θέματα