Κρατερός Κατσούλης: Απαθανατίζει τα παιδιά του στη θάλασσα

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να κρατάει χαμηλό προφίλ και έτσι σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις και οι συνεντεύξεις που δίνει είναι επιλεκτικές. Ο γνωστός ηθοποιός έχει στρέψει όλη την προσοχή του στις δουλειές του και φυσικά στα παιδιά του, τα οποία αποτελούν προτεραιότητα.

Ο Κρατερός Κατσούλης έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Κατερίνα Καραβάτου, την Αέλια και τον Αρίωνα. Το ζευγάρι μπορεί να χώρισε σε προσωπικό επίπεδο πριν από λίγα χρόνια, ωστόσο παραμένει ενωμένο και διατηρεί άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @krateroskatsoulis

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στα παιδιά τους, απολαμβάνοντας να κάνουν δημιουργικά πράγματα. Οι δυο τους έχουν συνεπιμέλεια και συνεπώς περνούν ίσο χρόνο μαζί τους.

Πρόσφατα, ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία των παιδιών του από τη θάλασσα. Η Αέλια και ο Αρίωνας βούτηξαν στη θάλασσα παρά τον συννεφιασμένο καιρό, με τον ηθοποιό να δημοσιεύει το «κλικ» του.

Όσα δήλωνε ο Κρατερός Κατσούλης για τα παιδιά του και την απόφαση που πήραν με την Κατερίνα Καραβάτου

«Η Αέλια είναι 11 χρόνων και ο Αρίωνας είναι έξι. Με την Κατερίνα πιστεύαμε ότι δεν θα μιλάμε στα παιδιά σαν να είναι μωρά ή σαν να μην έχουν κατανόηση του τι ακούν. Οι κουβέντες μας εδώ και χρόνια, ειδικά με την κόρη μου, είναι πολύ κανονικές πραγματικές και ουσιώδεις.

Αυτό που τους μεταφέρω είναι οι αρχές μου, οι αξίες μου όσον αφορά την ελευθερία, την αγάπη, τη χαρά, την αλληλεγγύη. Ανησυχώ, αλλά δεν πρέπει να γίνει αυτή η ανησυχία ισχυρότερη της ελπίδας και της πίστης ότι οι άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Οφείλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να παραμένουμε ανήσυχοι, ενεργοί και δημιουργικοί.

Ανέκαθεν ήμουν χαζομπαμπάς. Νομίζω πριν καν γίνω στην πραγματικότητα. Όμως θεωρώ ότι οι ρόλοι πρέπει πάντα να είναι διακριτοί και στέρεοι, για να έχουν ένα σημείο αναφοράς τα παιδιά και να μεγαλώνουν με ψυχική και συναισθηματική υγεία. Είμαι πρώτα μπαμπάς και μετά φίλος», δήλωσε ο Κρατερός Κατσούλης τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηναΐς Νέγκα: Συγκινεί το μήνυμα για τον θάνατο του μπαμπά της – «Δεν του μοιάζω όσο θα ήθελα»

 Γιώργος Μαζωνάκης: Οι γονείς του τον καμάρωσαν στη συναυλία του – Φωτογραφίες

 Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Ήμουν αυτοκαταστροφικό παιδί, κάνω 23 χρόνια ψυχανάλυση»

Keywords
Τυχαία Θέματα