Γλυκερία: Ο λόγος που απέρριψε πρόταση για να βρίσκεται στην επιτροπή talent show και η ενασχόληση του γιου της με τη μουσική

Η Γλυκερία με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο “Στο αεροδρόμιο”, παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στον Σάκη Πατηνιώτη. 

Ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για τα παιδικά της χρόνια και η τραγουδίστρια αποκάλυψε: “Σαν παιδί και σαν έφηβη ήμουν ροκ! Έζησα αυτό που ήθελε η εποχή μου. Είμαι χορτάτη, δεν έχω στερηθεί κάτι γι’ αυτό και έχω ισορροπία. Στο σχολείο έχω πάρει αποβολές γιατί ανέβαινα στα θρανία και τραγουδούσα στους συμμαθητές μου. Όλοι χρειαζόμαστε τις μικρές μας επαναστάσεις”.

Η Γλυκερία έκανε γνωστό πως έχει δεχτεί πρόταση για να βρίσκεται στην επιτροπή

κάποιου talent show, ωστόσο εξήγησε τον λόγο που δεν απάντησε θετικά: “Μου έχει γίνει πρόταση. Δεν πήγα σε κριτική επιτροπή talent show επειδή δεν έχω τη δύναμη να απορρίψω ένα παιδί”.

“Έχουμε κάνει πολλά πράγματα με τον Στέλιο Φωτιάδη. Στάθηκε μπροστάρης για εμένα. Με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθάει.”, εξομολογήθηκε για τον Στέλιο Φωτιάδη. 

Όσο για την ενασχόληση του γιου της με τη μουσική, ανέφερε: “Ο γιος μου αγαπούσε από μικρός τη μουσική, αυτό επέλεξε να κάνει και εγώ χαίρομαι πάρα πολύ όταν παίζω μαζί του”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: “Θέλω να γνωρίσω την Ελένη Μενεγάκη και την Ρούλα Κορομηλά”

Άγριες Μέλισσες-Spoiler: Ο Βόσκαρης θα προσπαθήσει να κακοποιήσει ξανά την Ελένη-Αυτή θα είναι η αρχή του τέλους του

Survivor: Ξεκίνησαν οι καβγάδες στους “Διάσημους”-Κλάματα και ένταση μεταξύ δύο παικτριών

Keywords
Τυχαία Θέματα