Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με την θηλυκή μου πλευρά»

Ο Σταύρος Σβήγκος πριν από λίγους μήνες μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και -μέσα σ’ όλα- αναφέρθηκε σε μία φωτογραφία την οποία είχε τραβήξει η πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, Ελένη Αϊβαλή. Σύμφωνα με όσα είπε ο γνωστός ηθοποιός, η φωτογραφία αυτή ήταν που τον έκανε να συμφιλιωθεί με τη γυναικεία του φύση και να αγκαλιάσει τη θηλυκή του πλευρά.

«Εδώ είναι όταν συμφιλιώθηκα με τη γυναικεία μου φύση, την αποδέχτηκα, είπα “Ναι έχω και αυτή την πλευρά μου μέσα”, όσο αρσενικά και να είμαστε, έχουμε θηλυκή φύση μέσα μας και πρέπει να την αγαπάμε», είχε πει

ο Σταύρος Σβήγκος.

Το βράδυ της Δευτέρας (1/5), ο Σταύρος Σβήγκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night Show» και -μεταξύ άλλων- ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε για την εν λόγω φωτογραφία. Μάλιστα, ο παρουσιαστής ανέφερε πως κι εκείνος έχει συμφιλιωθεί με τη θηλυκή του πλευρά.

«Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Σβήγκος ανέφερε: «Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη. Με ρώτησαν για την φωτογραφία κι είπα με χιούμορ, αλλά είναι κι αλήθεια «α συμφιλιώθηκα με την θηλυκή μου πλευρά». Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη από πίσω. Το είπα και προβοκατόρικα για το κακό που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας.

Ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι το οτιδήποτε , είναι ο πιο φοβισμένος από όλους κι αυτός που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί. Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στη ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη».

«Αν ξαναγεννιόμουν, θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση», σχολίασε στο τέλος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 2/5

Σασμός: Η Θοδώρα μαθαίνει την αλήθεια για την ταυτότητα του Λευτέρη και φεύγει από το σπίτι

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκαλύπτει γιατί δεν δείχνει ποτέ το πρόσωπο της κόρης της στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα