Γρηγόρης Μπιθικώτσης – Ελένη Τσιριγκάκη: Χώρισαν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο τους

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν 1,5 χρόνο μετά τον γάμο τους, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στη Real News, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του έχουν διακόψει κάθε είδους επικοινωνία και οδεύουν προς τη λύση του γάμου τους. Μάλιστα, αναφέρεται πως τις τελευταίες εβδομάδες, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης έχει μετακομίσει από το σπίτι όπου έμενε μαζί με την Ελένη Τσιριγκάκη και

την κόρη τους. Από την άλλη πλευρά, η Ελένη άλλαξε το επίθετό της στα social media, βάζοντας ξανά το δικό της, αφού όλο αυτό το διάστημα είχε το δικό του. Μάλιστα, έσβησε και τις κοινές τους αναρτήσεις.


Θυμίζουμε πως ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης και η Ελένη Τσιριγκάκη παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο -μετά από δύο αναβολές λόγω κορονοϊού- στις 15 Ιουλίου του 2021 στη Μύκονο. Κουμπάροι τους ήταν ο Δημήτρης Θεοδώρου και η βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού. Στις 3 Ιανουαρίου του 2022 ήρθε στη ζωή η κόρη τους που τους έδωσε τεράστια ευτυχία. Ο τραγουδιστής έχει ήδη έναν γιο από τον πρώτο του γάμο, τον 14 ετών Γρηγόρη, ενώ και η Ελένη Τσιριγκάκη έχει επίσης μια κόρη από προηγούμενο γάμο, την 12χρονη Ελένη.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου – Σοφία Μουτίδου: Χαμός στο Instagram για ένα σχόλιο -Η ανάρτηση της ηθοποιού που εξόργισε την παρουσιάστρια

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

Άννα Φόνσου: Ο τίτλος του sex symbol και οι τολμηρές ταινίες -«Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή…»

Keywords
Τυχαία Θέματα