Γρηγόρης Γκουντάρας: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα του Alpha για την τραγωδία στα Τέμπη -«Μου στείλανε μηνύματα συγγενείς»

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αφού η λίστα με τους νεκρούς όλο και πληθαίνει. Οι νεκροί έχουν φτάσει μέχρι στιγμής τους 47, με τους τραυματίες να είναι 57. Οι 6 σε κρίσιμη κατάσταση στη Μ.Ε.Θ.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι επιβάτες που μέχρι στιγμής αγνοούνται, με τα αγαπημένα τους πρόσωπα να αγωνιούν για εκείνους, αφού δεν γνωρίζουν αν τα έχουν καταφέρει μέσα σε όλη αυτή την τραγωδία που έζησαν.

Οι εικόνες έξω από το νοσοκομείο της Λάρισας «ραγίζουν» καρδιές, αφού γονείς και συγγενείς

σπαράζουν για τον χαμό των παιδιών τους, που δεν τα κατάφεραν και έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα σε αυτό το ταξίδι του τρόμου.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετέδωσε από νωρίς όλα τα νεότερα για την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και οι συνεργάτες της βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τα πλάνα που έπαιξαν στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του Alpha μιλώντας για τα μηνύματα που λαμβάνει από συγγενείς και φίλους ανθρώπων που αγνοούνται.


«Μου στείλανε και μένα μηνύματα συγγενείς που λέγανε: “Δεν έχουμε τον άνθρωπό μας, ούτε στους νεκρούς, ούτε στους απανθρακωμένους. Μπορεί να δημοσιεύσετε να μάθουμε πού είναι κι αν είναι κάπου;” Είχαν ελπίδα από ανθρώπους που δεν είμαστε εκεί. Περιμένουν να ακούσουν, να τους γράψουν κάτι», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρα με δάκρυα στα μάτια.

Διαβάστε ακόμα:

Τέμπη: Εξαιρετικά δύσκολη η διαδικασία της αναγνώρισης των θυμάτων -«Στο νεκροτομείο υπάρχει ένας σάκος με διάσπαρτα μέλη»

Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι φωτογραφίες αγκαλιά με τον πνευματικό τους που τους έφερε κοντά!

Τέμπη -Ανδρέας Αλικανιώτης: Συγκλονίζουν οι περιγραφές του 20χρονου που έσωσε 10 ανθρώπους

Keywords
Τυχαία Θέματα