Η Gigi Hadid μας δίνει μαθήματα στιλ- Πώς να αλλάξεις την εικόνα σου με μια κίνηση

Η Gigi Hadid είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως και έχει καταφέρει να μας κερδίσει, όχι μόνο με τον επαγγελματισμό της, αλλά και με το υπέροχο στιλ της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια (την είδαμε πρόσφατα στο Next in Fashion), εντοπίστηκε από τους παπαράτσι πριν από λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη και ήταν σε πολύ καλή διάθεση με casual ντύσιμο.

True Story: Το τσεμπέρι της γιαγιάς είναι η πιο hot τάση της Άνοιξης 

The Look

H ίδια επίλεξε ένα άνετο σε ίσια γραμμή τζιν

παντελόνι με σκισίματα και το συνδίασε με crop top, ροζ oversized πουκάμισο με ρίγες και ένα λεπτό φουτεράκι δεμένο γύρω από τον λαιμό της. Η Gigi ολοκλήρωσε το look με sneakers, μίνι τσαντάκι, κίτρινα γυαλιά ηλίου και αλυσίδες στον λαιμό, και εντυπωσίασε με το απλό αλλά πολύ ωραίο outfit.

Η Gigi κάνει πάντα χρωματικούς συνδυσμούς που έχουν ενδιαφέρον. Το συγκεκριμένο look θα ήταν υπερβολικά απλό αν δεν πρόσθετε το φουτεράκι στους ώμους της. Κι όμως με αυτή την τσαχπινιά αλλά και με τα αξεσουάρ που χρησιμοποίησε το look αναβαθμίζεται αμέσως.

Το oversized πουκάμισό της είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της και η ίδια το έχει επιλέξει τακτικά και σε άλλους τόνους. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε βόλτα της στη Νέα Υόρκη με τζιν βερμούδα, crop top και ριγέ πουκάμισο.

Το μοντέλο πάντα προσθέτει έξτρα αξεσουάρ για να κάνει ακόμα και το πιο απλό της look, πιο ενδιαφέρον!

© Raymond Hall/ Gotham/ Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Η επιστροφή των Logos είναι γεγονός- Η Taylor Swift ποντάρει δυναμικά σε αυτό το trend

Star Style: Υπάρχει ένα jacket που η Αθηνά Οικονομάκου δεν αποχωρίζεται ΠΟΤΕ!

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα