Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 03/02

Το pied de poule  (ή αλλιώς dogtooth print) είναι ένα από τα αγαπημένα μας σχέδια για τον χειμώνα αλλά και την άνοιξη που ακολουθεί.

Σήμερα λοιπόν η Φαίη μας είπε την καλημέρα της στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 και το Πρω1νό και επέλεξε ένα πολύ ωραίο σύνολο σε μια από τις πιο δυναμικές ανοιξιάτικες αποχρώσεις! Συγκεκριμένα η Φαίη μας φόρεσε ένα μίνι θαλασσί φόρεμα με dogtooth print

που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας και ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο ζευγάρι slouch μπότες σε μπλε τόνο.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε neutral τόνους, ενώ για αυτό το look η Φαίη επέλεξε ένα nude ροζ κραγιόν που ταίριαξε απόλυτα με το σύνολό της.

Τέλος, ο Βασίλης Μπουλούμπασης χτένισε τα μαλλιά της Φαίης σε ένα ανάλαφρο look με πολύ χαλαρούς κυματισμούς, ένα hairstyle που η Φαίη μας αγαπάει ιδιαίτερα.

Το Fashion tip της ημέρας: Αν ψάχνεις να ενισχύσεις την γκαρνταρόμπα σου με τα must χρώματα της άνοιξης τότε να είσαι σίγουρη πως το μπλε σε όλους του τους τόνους θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις. Πρόσθεσε λοιπόν, στην ντουλάπα σου κομμάτια που θα φορέσεις εύκολα από τώρα μέχρι και το τέλος της άνοιξης.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Φαίης στις 02/02!

Keywords
Τυχαία Θέματα