Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 16/11

Το μαύρο είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα σας χρώματα. Το επιλέγετε συνεχώς, είτε μεμονωμένα, είτε total, ειδικά τις μέρες εκείνες που δεν ξέρετε τι να φορέσετε -δεν μιλάμε φυσικά για την περίοδο της καραντίνας όπου οι περισσότερες από εσάς δουλεύετε από το σπίτι, αλλά για την κανονικότητα, όταν πηγαίνετε στο γραφείο ή γενικά στη δουλειά σας.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό

κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από μια μπλούζα με δέρμα και ένα πεντάτσεπο παντελόνι σε ίσια γραμμή με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες biker boots, flat, με κορδόνια στο μπροστινό μέρος και φερμουάρ στο πλάι, Sagiakos.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το έντονο eyeliner και τα ροζ/nude χείλη και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι.

Μια ματιά ακόμα: Δείτε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης από το Πρω1νό την εβδομάδα 9 -13/11!

Keywords
Τυχαία Θέματα