Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/12

Μπορεί πολλές από εσάς να έχετε συνδυάσει το λευκό χρώμα με την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, όμως ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη, αφού μπορείτε να το φορέσετε και μέσα στην καρδιά του χειμώνα, κάνοντας την τέλεια αντίθεση με τον γκρίζο ουρανό.

Και αν θέλετε να το προχωρήσετε ακόμα παραπάνω, τότε ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα total λευκό outfit, κλασικό, σικ και πολυτελές που θα το επιλέξετε την πρώτη μέρα που θα βγείτε από το σπίτι σας μετά

τη λήξη του lockdown.

Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κοστούμι από την εταιρεία μόδας Billy Sabbado, λευκό και δερμάτινο.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα πλεκτό κορμάκι από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι δερμάτινες, λευκές, ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβουν το eyeliner και τα ροζ/ nude χείλη.

Τέλος, ο Στέφανος Βασιλάκης της έφτιαξε ίσια μαλλιά με τη χωρίστρα στη μέση και τις άκρες ελαφρώς γυρισμένες προς τα έξω, ένα από τα χτενίσματα που θα δείτε παντού το επόμενο διάστημα.

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/12

Keywords
Τυχαία Θέματα