Η Γη της Ελιάς: Συγκλονισμένο το Twitter με τη νεκρή Μυρτάλη -Ανατρίχιασαν οι ερμηνείες των ηθοποιών

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν συγκλονισμένοι το νέο επεισόδιο της «Γης της Ελιάς» που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/5 μέσα από την συχνότητα του Mega. Σε αυτό, ο Αλέξης σκότωσε την Μυρτάλη, με την Ιουλία και την Μαρίνα να συγκλονίζουν με τις ερμηνείες τους όταν την αντικρίζουν νεκρή.

Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο

Ο Αλέξης σε κατάσταση σοκ, τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί θεωρεί πως άργησε να

βγάλει την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Σύντομα, όμως, έρχονται και τα χειρότερα.

Ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους που έχει διαπράξει. Η Μαργαρίτα, στο άκουσμα ότι ο γιος της είναι κατά συρροή δολοφόνος, καταρρέει. Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται και η Μαρίνα με την Ιουλία. Η Μαρίνα κατηγορεί τον εαυτό της, γιατί ήξερε όσα είχε κάνει ο Αλέξης στη Μυρτάλη και δεν την πίεσε να τον χωρίσει. Η Ιουλία νιώθει άσχημα που απομακρύνθηκε από κοντά της, ενώ ουσιαστικά την είχε σαν κόρη της. Το χωριό έχει παγώσει από τα νέα.

Ο Λυκούργος ξεκαθαρίζει στη Χάιδω πως θα αρνηθεί να αναλάβει την υπεράσπιση του Αλέξη, σε περίπτωση που του το ζητήσει η Μαργαρίτα. Ο Στάθης δίνει τόπο στην οργή και τηλεφωνεί στην Ιουλία για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του, ενώ παράλληλα ενημερώνει τον Στέφανο για τον θάνατο της Μυρτάλης.

Η σκηνή που συγκλόνισε το Twitter

Οι χρήστες του Twitter έμειναν άφωνοι με τις ερμηνέιες Μαρίνας και Ιουλίας όταν αντίκρισαν την νεκρή Μυρτάλη, όπως και με τον Αλέξη, ο οποίος κάλεσε σε κατάσταση σοκ την μητέρα του για να την ενημερώσει πως την σκότωσε.

Οι Twitterάδες εκθείασαν τους πρωταγωνιστές της σειράς του Mega για τις ερμηνείες τους, με κάποιους από αυτούς να μην είναι ευχαριστημένοι με αυτή την εξέλιξη και τον θάνατο της Μυρτάλης.

Δείτε παρακάτω μερικά tweets:

Η Ιουλία και η Μαρίνα ανατριχιαστικές #GiTisElias pic.twitter.com/jgVdjkCdQm

— •Το κορίτσι με τα γαλάζια μάτια•

Keywords
Τυχαία Θέματα