Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Υπό άκρα μυστικότητα το τρισάγιο από την οικογένειά του στο Τατόι -Η δήλωση του γιου του, Παύλου

Στις αρχές του Ιανουρίου, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο ίδιος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για αρκετό διάστημα, απ’ όπου τελικά δεν κατάφερε να βγει τελικά ζωντανός. Η κηδεία του τέως βασιλιά πραγματοποιήθηκε την Δευτέρας 16/1 στη Μητρόπολη Αθηνών, ενώ η ταφή του

έγινε στο Τατόι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρω1νό», την Κυριακή 21/5 τελέστηκε στο Τατόι υπό άκρα μυστικότητα το τρισάγιο στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος ανέφερε στον αέρα του ΑΝΤ1 ότι τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας μεταφέρθηκαν εκεί με πολυτελή αυτοκίνητα, ενώ στη συνέχεια βρέθηκαν στο ξενοδοχείο μεγάλη Βρετανία προκειμένου να γευματίσουν. Κατά τον ίδιο, η τελετή διήρκησε περίπου 10-15 λεπτά και πραγματοποιήθηκε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής ανέφερε ότι όλα έγιναν αρκετά γρήγορα λόγω της καθυστέρησης της τέλεσης του τρισάγιου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, έφυγε πριν ολοκληρωθεί το γεύμα για να προλάβει την προγραμματισμένη πτήση του για την Αμερική.

«Όλα πήγαν καλά. Ήταν πολύ όμορφη μέρα και μας τίμησε ο Πατριάρχης», δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν εκεί.

Διαβάστε ακόμα:

Αλέξης Τσίπρας: «Είμαι εδώ, δεν εγκαταλείπω τον αγώνα»

Αποστόλης Τότσικας: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή του για τις ανάγκες του νέου του ρόλου

Σία Κοσιώνη: Έτσι χαλάρωσε μετά το τέλος της εκλογικής βραδιάς – Φωτογραφία από το άδειο πλατό

Keywords
Τυχαία Θέματα