Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Η Παραλία» στην ΕΡΤ. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα θα δούμε από το επεισόδιο 26 που θα προβληθεί στις 10 Οκτωβρίου μέχρι το επεισόδιο 28 στις 12 Οκτωβρίου.

Η Παραλία: Οι εξελίξεις των επόμενων επεισοδίων

Επεισόδιο 26

Τα ηνία της επιχείρησης Αρχοντάκη έχουν περάσει στα χέρια του νεότερου μέλους της οικογένειας, τον Παύλο, ο οποίος αναλαμβάνει να φέρει εις

πέρας όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις. Ο Γράντος και η Κερασία λαμβάνουν χαρμόσυνα νέα λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, ο Γράντος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις σκοτεινές δουλειές που εκτελεί για λογαριασμό του Διονύση έρχεται σε έντονη ρήξη μαζί του. Παράλληλα, η Νικολίνα αναλαμβάνει να προστατέψει την οικογένειά της και παροτρύνει τον Διονύση να μην αμελεί τις υποχρεώσεις του ως επικεφαλής της οικογένειας.

Επεισόδιο 27

Κάθε Κυριακή, όλοι οι κάτοικοι του χωριού συγκεντρώνονται στην εκκλησία για να ακούσουν το κήρυγμα του Παπα-Νικόλα. Ωστόσο, αυτή την Κυριακή, ο πατέρας της Κερασίας αισθάνεται ιδιαίτερα ευγνώμων για τα ευχάριστα νέα που αφορούν την οικογένειά του. Παράλληλα, η Υπατία ανησυχεί για την κατάσταση του αγαπημένου της θείου, του Δημητρού, ο οποίος έχει κλειστεί στον εαυτό του, επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα που πλήττουν το χωριό.

Επεισόδιο 28

Στην προσπάθεια της Υπατίας να βοηθήσει τον Δημητρό, βρίσκει μεγάλο αντίπαλο την ίδια της τη γιαγιά, τη Νικολίνα. Παράλληλα, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην Πολεοδομία της περιοχής και τόσο ο Λοΐζος όσο και ο Παύλος, φροντίζουν να δημιουργήσουν μια σχέση μαζί του. Η Υπατία συνοδεύει την Κερασία στον γιατρό του Ηρακλείου, παραμένοντας στο πλευρό της ως αξιόπιστο στήριγμα, αναμένοντας νεότερα από την εξέτασή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε αφήσει χαρτί για όλη τη διαδικασία»

 Αντώνης Κανάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα