Μιμή Ντενίση για Βουγιουκλάκη: «Μου έκανε βασανιστήρια, όταν τέλειωνε ο ρόλος»

Η Μιμή Ντενίση κάθισε στον καναπέ της εκπομπής της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η επιτυχημένη ηθοποιός ρωτήθηκε, μάλιστα, για τη σχέση και τη συνεργασία της με την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Αρχικά, η Μιμή Ντενίση εξομολογήθηκε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη τη συμπαθούσε πολύ, λέγοντας: «Δεν μου έκανε τίποτα η Αλίκη, το αντίθετο από ό,τι φαντάζονται. Με συμπαθούσε πάρα πολύ και γενικά συμπαθούσε ανθρώπους που

θεωρούσε ότι θα γίνουν κάτι».

Η Μιμή Ντενίση για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σχετικά με τα «βασανιστήρια» που της έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, η Μιμή Ντενίση μίλησε με ειλικρίνεια:

«Εμένα, τα βασανιστήρια που μου μου έκανε η Αλίκη ήταν ότι τελείωνε ο ρόλος μου, έπρεπε να φύγω κι αυτή είχε μία σκηνή που ήταν μόνη της κι επειδή βαριόταν έλεγε “Έλα καλέ, πού πας; Κάτσε λίγο ακόμα”. Κι εγώ δεν ήξερα τι να πω. Δεν με άφηνε να φύγω».

Και συνέχισε, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό από τα παλιά: «Είχα εγώ σκηνή και αυτή μιλούσε στο τηλέφωνο που ήταν πολύ ερωτευμένη τότε με τον Γιώργο Ηλιάδη, έλεγα εγώ τα λόγια, τελείωνα, περίμενα, στεκόμουν σε πλήρη αμηχανία στη σκηνή και έλεγε από μέσα “καλέ έρχομαι, ένα τηλέφωνο κάνω”. Φυσικά έμαθα πάρα πολλά έτσι και βασανίζω κι εγώ τους ηθοποιούς με τέτοια πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Μπιμπίλας για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είχε αφήσει χαρτί για όλη τη διαδικασία»

 Αντώνης Κανάκης: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου

 Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη»

Keywords
Τυχαία Θέματα