Η πασίγνωστη fashion blogger Aimee Song μας δείχνει τα πιο δημοφιλή φορέματα του φθινοπώρου

Η Αimee Song είναι μια αγαπημένη μας fashion blogger, με εξαιρετική αίσθηση του στιλ και πάνω από 4.9 εκατομμύρια followers στο instagram. Η γνωστή blogger έχει ένα εντυπωσιακό στιλ και συνήθως προτιμάει να φοράει μάξι ή μίνι φορέματα, σορτς και τζιν! Ποια είναι τα αγαπημένα της φθινοπωρινά

φορέματα που έχει ήδη δοκιμάσει αυτή τη σεζόν; Τα συγκεντρώσαμε εδώ στο Faysbook.gr για σένα και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις και εσύ ιδέες styling και να ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο φόρεμα που θα αγοράσεις!

#Vintage φορέματα
Τα πολύ μικρά prints πάνω σε φορέματα είναι συνήθως σε πιο vintage style και μας αρέσουν πολύ! Η Aimee προτιμάει συνήθως τα πουά prints αλλά σε αυτό το φόρεμα συνδύασε μικρά αστεράκια με πουά και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ!

#Εντυπωσιακά μανίκια
Τα μανίκια είναι ένα στοιχείο που πρέπει να προσέξεις στα φετινά σου φορέματα (αλλά και στις μπλούζες) καθώς όλοι οι σχεδιαστές τα πρόσεξαν και είναι φέτος πιο εντυπωσιακά από ποτέ, όπως μπορείς να δεις και στο εκρού φόρεμα της Aimee.

#Μεταλλιζέ υφάσματα
Τα μεταλλιζέ υφάσματα είναι κάθε χειμώνα τάση αλλά φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερο trend. Η Aimee επέλεξε ένα υπέροχο μοβ κρουαζέ φόρεμα για αυτήν της την εμφάνιση και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ένα φόρεμα σαν και αυτό θα σε συντροφεύσει σε πολλές στιγμές της ζωής σου και σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να ποντάρεις σε ένα σχέδιο σαν και αυτό.

#Φλοράλ μάξι φόρεμα
Τα φλοράλ μάξι φορέματα με μακριά μανίκια είναι μια από τις αγαπημένες μας φθινοπωρινές τάσεις και ένα trend που ακολουθούν πολλές fashionistas σε όλο τον κόσμο. Το φλοράλ μάξι φόρεμα είναι το πιο δημοφιλές φθινοπωρινό φόρεμα αυτή τη στιγμή και γι’αυτό ίσως θα έπρεπε να βρίσκεται και στη δκή σου ντουλάπα!

#To little black dress αναβαθμίζεται
Σε αυτό της το look η Aimee επιλέγει ένα μίνι μαύρο φόρεμα με υπέροχα φλοράλ σχέδια από κρύσταλλα και μαύρες μπότες! Δοκίμασέ το και εσύ!

Διαβάστε ακόμα: Αυτή η τσάντα θα γίνει σίγουρα η πιο δημοφιλής της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα