Η Σοφία Χατζηπαντελή χώρισε από τον σύντροφό της – «Μου έτρωγε χρόνο»

Η Σοφία Χατζηπαντελή εδώ και μερικές ημέρες έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς αναμένεται να συμμετάσχει ξανά στο GNTM. Το επιτυχημένο μοντέλο με τη διεθνή καριέρα κατάφερε να ξεχωρίσει κατά τη διάρκεια των auditions του reality μόδας και να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού.

Σε ένα από τα διαλείμματα των γυρισμάτων του GNTM, η Σοφία Χατζηπαντελή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη και, μεταξύ άλλων, έκανε μια μεγάλη

αποκάλυψη για την προσωπική ζωή της.

Το μοντέλο ανήκει εδώ και κάποιο καιρό στο κλαμπ των singles, μιας και χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, Ζαχαρία. Η ίδια εξήγησε πως αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση της, καθώς ο αγαπημένος της τής «έτρωγε» πολύ χρόνο κι εκείνη ήθελε να αφοσιωθεί στη δουλειά της.

«Ο Ζαχαρίας είναι υπέροχος και πολύ υποστηρικτικός μαζί μου. Είμαι 25χρονών και ποτέ μου δε θα βάλω έναν άνδρα πάνω από τη δουλειά μου και τα όνειρά μου. Νόμιζα ότι ο Ζαχαρίας μου τρώει πολύ χρόνο – το λέω με αγάπη – οπότε τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να εστιάσω και να αφοσιωθώ στην καριέρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Διαβάστε ακόμα:

 Άννα Πρέλεβιτς: «Τα σχέδια για τον γάμο άλλαξαν και φταίω εγώ γι’ αυτό»

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αιφνιδιάστηκε με ερώτηση για την προσωπική ζωή της – «Δεν ήξερα ότι συζητιέται αυτό»

 «Λύγισε» η Αναστασία μιλώντας για τη γιαγιά της – «Ήμουν το παιδί της γιαγιάς, μου στοίχισε πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα