Η Βαλεντίνη Παπαδάκη μας δείχνει το μονόπετρο που της έδωσε ο Κώστας Σόμμερ στην πρόταση γάμου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Κώστας Σόμμερ και στη Βαλεντίνη Παπαδάκη, οι οποίοι ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως το ερωτευμένο ζευγάρι είναι έτοιμο να επισημοποιήσει τη σχέση του και στο σύντομο μέλλον να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας! Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε στην Espresso η αναγγελία του γάμου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη. 

“Ο Σόμμερ Όλιβερ Τίνο του Νικολάου και της Βαλτράουτ, το γένος Σόμμερ, που γεννήθηκε στη Γερμανία και κατοικεί στον Άλιμο Αττικής και η Παπαδάκη Βαλεντίνη του

Δημητρίου και της Χριστιάνας, το γένος Μπαλλίνη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Καλλιθέα Αττικής, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Άλιμο Αττικής.”, έγραφε η αναγγελία.

Χθες, η Βαλεντίνη Παπαδάκη, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία με το εντυπωσιακό μονόπετρο που της έδωσε ο ηθοποιός στην πρόταση γάμου και έγραψε στη λεζάντα: “Yes I do”!

Δείτε τη φωτογραφία:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentine Papadaki Sommer (@valentine.papadaki)

Διαβάστε ακόμη:

Γιώργος Καράβας: Οι ευχές της συζύγου του, Ραφαέλας Ψαρρού για την ονομαστική του εορτή

Ιωάννα Μαλέσκου: Μετά τον χορό της κοιλιάς χόρεψε ξανά στο πλατό του Love it!

Δημήτρης Παλαιολόγου: Όσα είχε πει στην Αννίτα Πάνια για τη μάχη του με τη νευρική ανορεξία

Keywords
Τυχαία Θέματα