Ηλίας Μπόγδανος: Αποκαλύπτει για πρώτη φοά τι έγραφε το περιβόητο χαρτάκι στο «Survivor All Star»

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες από το «Survivor All Star» και πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του, ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησε για όλα. Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε στις εξελίξεις του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα αποκάλυψε για πρώτη φορά τι έγραψε ο ίδιος στο περιβόητο χαρτάκι και όχι ο Ηλίας Γκότσης.

Όσα είπε ο Ηλίας Μπόγδανος
στον αέρα του ΣΚΑΪ

«Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ τόσο καιρό που έλειπα. Προφανώς υπάρχουν πάντα δύο όψεις του νομίσματος. Ήμουν σε ένα παιχνίδι, ήμουν μακριά και το ότι δεν μπορούσα να τοποθετηθώ και βγήκα και είδα τι ειπώθηκε, στεναχωρήθηκα λίγο.

Σε μια τόσο τεράστια παραγωγή, το πιο μικρό πράγμα που γίνεται διογκώνεται σημαντικά. Προφανώς το έγραψα εγώ. Η ίδια η παραγωγή γνώριζε τι είχε συμβεί από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ κρατούσα το στυλό, προς όφελος όλων, χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήμασταν φίλοι με τον Ηλία Γκότση μέχρι εκείνη τη στιγμή. Δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί όλο αυτό. Είμαι άνθρωπος που πάντα θέλω να συζητάω, εμένα δεν μου έχει μείνει καμία πικρία. Ήρθε ένα χαρτί από έναν άνθρωπο και κλήθηκα να το μεταφράσω. Έγραψα στο χαρτάκι καφές, τσιγάρα, μπισκότα. Ποιος πληρώνει, αυτός που πληρώνει πάντα».

Διαβάστε ακόμα:

Γη της Ελιάς: Το τέλος βάφεται με αίμα -Μακελειό, αποκαλύψεις, εκδίκηση και χωρισμός στο φινάλε

Μαρία Ιωαννίδου: Σοκάρει μιλώντας για τον καρκίνο -«Έμεινα καραφλή και έλεγα πως θα περάσει»

Πέθανε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης του θρυλικού συγκροτήματος «Idols»

Keywords
Τυχαία Θέματα