Ηλίας Γκότσης: «Δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί έφυγα από το Survivor»

Ο Ηλίας Γκότσης φιλοξενήθηκε στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για την εμπειρία του στο «Survivor All Star», η οποία ολοκληρώθηκε απρόσμενα και νωρίς, μιας και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Ο γνωστός γυμναστής προέβλεψε τον φετινό νικητή, αναφέρθηκε στην αποβολή του και αποκάλυψε, αν θα έμπαινε ξανά στον All Star κύκλο μετά απ’ όσα έγιναν.

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα που το βλέπω μου φαίνεται λες και έχουν περάσει 70 χρόνια, μου φαίνεται λίγο ξένο όλο αυτό πλέον. Φαντάζομαι ότι επειδή ο Σάκης Κατσούλης

το έχει πάρει ήδη μία φορά, μπορεί ο κόσμος να θέλει να δει κάποιον άλλο νικητή. Και αυτό παίζεται…», είπε αρχικά ο Ηλίας Γκότσης.

Και συνέχισε, μιλώντας σχετικά με την αποχώρησή του: «Όταν έφυγα από το Survivor, είχα μία πικρία, ένα παράπονο. Δεν έχω καταλάβει γιατί έφυγα. Δεν το είχα ακόμα συνειδητοποιήσει. Πάντα προσπαθώ να κοιτάζω στην επόμενη ημέρα. Δεν κάθισα να αναρωτιέμαι συνέχεια τι έγινε, γιατί έγινε σε μένα αυτό, αν έφταιγα ή όχι. Έτσι έκρινε η παραγωγή. Από εκεί και πέρα εγώ συνέχισα τη ζωή μου».

«Έχω προσπαθήσει να το αποβάλω όλο αυτό από πάνω μου. Δόξα τω Θεώ και η δουλειά μου πάει καλά, κάνω κι άλλα πράγματα… Με βοήθησε στην αρχή, το 2018 ήταν τελείως διαφορετική εμπειρία από το 2023. Μένω εκεί. Τα λεφτά ήταν πολλά και είναι σημαντικό και αυτό.

Αν ξαναγύριζα τον χρόνο πίσω, θα ξαναπήγαινα, γιατί τα μαθήματα που παίρνεις είναι ανεκτίμητα. Σίγουρα μετανιώνω για καταστάσεις και κάποια πράγματα που έγινε αλλά θα ξαναήμουν ο εαυτός μου και ας έβγαινα ξανά έξω. Εγώ είπα ότι θέλω να το ζήσω χωρίς καμία βοήθεια», είπε ο Ηλίας Γκότσης.

Και κατέληξε: «Τα λεφτά είναι σημαντικά, ήταν πολλά αλλά δεν είναι πάντα το παν. Είχαμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ιστορίες, φιλίες, όπως την πρώτη φορά αλλά δεν έγινε».

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Κουτσούμπας: Έντονη αδιαθεσία μέσα στη Βουλή – Διέκοψε την ομιλία του

Γιώργος Καπουτζίδης κατά Γιώργου Λιάγκα: «15 χρόνια μιλάει για την ομοφυλοφιλία κι ακόμα είναι στη Β’ Γυμνασίου»

 Ιωάννης Απέργης: «Τώρα μπορώ να έχω το ψυγείο της μητέρας μου γεμάτο, δεν θέλω τίποτα άλλο»

Keywords
Τυχαία Θέματα