Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντησή της, όταν ρωτήθηκε για το φύλο του μωρού που περιμένει

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Κωνσταντίνος Δανίας, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά και θα κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Η παρουσιάστρια διανύει τον έβδομο μήνυμα της εγκυμοσύνης της και μέσα στον Απρίλιο αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον πρώτο  καρπό του έρωτά της με τον εκλεκτό της καρδιάς της

Η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις της στον περιοδικό ΟΚ και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την εγκυμοσύνη της, τη γυμναστική που κάνει αυτή την περίοδο, ενώ ρωτήθηκε και για το φύλο του μωρού

που περιμένει.

«Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου.

Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού, η παρουσιάστρια τόνισε πως «Έχω διαβάσει διάφορα, αλλά δεν θέλω να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω τίποτα. Είναι μια πληροφορία που δεν θα ήθελα να αποκαλύψω».

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ απαθανάτισε την Ιωάννα Μαλέσκου να κάνει τη βόλτα της με ένα από τα σκυλάκια της στην παραλία της Αρτέμιδας.

Φωτογραφία: Ρούλα Μονιάκι/Περιοδικό OK.

Διαβάστε επίσης:

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 19/02

Ελευθερία Ελευθερίου: Χαμός μετά την συνάντησή της με τον Πρίαμο στο «Survivor All Star» -«Είσαι η ντροπή της Κύπρου»

Ελεονώρα Μελέτη Οι φωτογραφίες από όλα τα τηλεοπτικά εγχειρήματά της και το ερώτημα στους followers της

Keywords
Τυχαία Θέματα