Ελεονώρα Μελέτη Οι φωτογραφίες από όλα τα τηλεοπτικά εγχειρήματά της και το ερώτημα στους followers της

Μια νέα ανάρτηση έκανε χτες το βράδυ (18/02) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «MEGA Καλημέρα» δημοσίευσε στο προφίλ της στιγμιότυπα από όλα της τα τηλεοπτικά εγχειρήματα και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να της γράψουν ποιο είναι αυτό που τους άρεσε

περισσότερο.

Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε ότι προχώρησε σε αυτή την ανάρτηση με αφορμή μια ερώτηση που δέχτηκε από έναν διαδικτυακό της φίλο στο προφίλ της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A που έκανε πρόσφατα, ένας ακόλουθός της τη ρώτησε αν υπάρχει κάτι που δεν έχει δοκιμάσει στην τηλεόραση και θα ήθελε να το κάνει.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Ως συνέχεια του q and a έρχεται απάντηση στο ερώτημα του Αργύρη Π. “Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να κανείς στην τηλεόραση και δεν το έχεις κάνει?” Kαι κάπως έτσι ξεκίνησε ένα δικό μου flash back στη τηλεόραση…

Δελτία ειδήσεων, για πολλά χρόνια, μεταμεσονύχτια, απογευματινά, μεσημεριανά, κεντρικά… πρώτη αγάπη και παντοτινή… Ψυχαγωγικές εκπομπές, πρωινός καφές, πρωινή μελέτη, MEGA Καλημέρα… Η καθημερινή συντροφιά, απαραίτητες όσο κ ο καφές στη ζωή μου!

Εκπομπή κοινωνικής έρευνας, το αγαπημένο μου χειροποίητο Hashtag… η εκπομπή όπου πραγματικά έβαλα την υπογραφή μου. “Μεσάνυχτα!” Εκπομπή συνεντεύξεων που τόσο λατρεύω να κάνω γιατί αγαπώ να ακούω τους ανθρώπους και να μαθαίνω από αυτούς!

Καλλιστεία, Playmates, βραβεία, επετειακά προγράμματα, νυχτερινά show… ( εδώ άξιζαν οι μαγικές τουαλέτες). Το κάθε ένα το έχω νιώσει σε απόλυτο βαθμό! Νιώθω τυχερή, νιώθω ευλογημένη γιατί ό,τι έχω ονειρευτεί το έχω τολμήσει! Το πρόβλημα με μένα είναι ότι συνέχεια ονειρεύομαι! Αλήθεια εσείς ποιο απ’ όλα προτιμάτε!??? Ε τι? Μόνο εσείς θα ρωτάτε?» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Νιώθω βαθύτατο οίκτο για τον εαυτό μου»

Βαλέρια Κουρούπη: Μιλάει για τη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της και ξεσπά -«Θέλουμε πάντα να τα κριτικάρουμε όλα»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν θεωρώ κίνηση συμφιλίωσης το ότι πήγε η Μενεγάκη στο σπίτι του Ουγγαρέζου»

Keywords
Τυχαία Θέματα