Ιωάννα Μαλέσκου: «Τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης πήρα απότομα βάρος, δεν το πίστευα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε τη σεζόν που πέρασε να απέχει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και να αφοσιωθεί στην προσωπική ζωή της, αφού έμεινε έγκυος στο πρώτο παιδί της με τον Κωνσταντίνο Δανιά.

Η παρουσιάστρια κράτησε για αρκετούς μήνες κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης της και την ανακοίνωσε όταν πια η κοιλίτσα της είχε μεγαλώσει και πρόδιδε το μυστικό της. Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε την κόρη της στις αρχές Μαΐου, συνεπώς πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε δύο

μήνες ζωής.

Η ίδια και ο σύζυγός της έχουν αποφασίσει πώς θα την ονομάσουν, όμως ακόμα δεν το έχουν αποκαλύψει σε κανέναν. Προς το παρόν απολαμβάνουν το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή τους και είναι χαρούμενοι που βλέπουν την κόρη τους να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου απαντά για τα κιλά της εγκυμοσύνης και τη γυμναστική που κάνει

Σε πρόσφατο Q&A η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της αλλά και τη γυμναστική.

«Τον τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είμαι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Σε επόμενη ερώτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε και για τη γυμναστική που κάνει αυτή την περίοδο, δηλαδή ακριβώς μετά από τη γέννηση της κόρης της. Να θυμίσουμε πως σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η παρουσιάστρια έκανε pilates.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, λοιπόν, υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει ξεκινήσει τη γυμναστική, μιας και το στούντιο που έκανε είναι αρκετά μακριά από το σπίτι της. Ειδικότερα, έγραψε δημοσιεύοντας μια παλιότερη φωτογραφία της: «Ακόμα δεν έχω επανέλθει γιατί το στούντιο που πηγαίνω, είναι λίγο μακριά… Θα επανέλθω όμως σύντομα! Άραγε θα ξαναγίνω έτσι;».

Διαβάστε ακόμα:

 Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

 Κώστας Αναγνωστόπουλος – Ιλένια Ουίλιαμς: Διακοπές στην Ίο μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Σαν σήμερα δύο χρόνια πριν έμαθε ότι είναι έγκυος – Το συγκινητικό βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα