Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπό της χωρίς τη μάσκα -Φωτογραφία

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η νεαρή κοπέλα που σόκαρε τους πάντες με τον εφιάλτη που βίωσε όταν δέχτηκε τη δολοφονική επίθεση με βιτριόλι τον Μάϊο του 2020, εμπνέει συνεχώς με την αισιόδοξη στάση της απέναντι στη ζωή.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, η ίδια επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram την πρώτη της φωτογραφία χωρίς την προστατευτική μάσκα της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία που φαίνεται πως είναι το πρόσωπό της μετά την επίθεση

που δέχτηκε και τη συνόδευσε με ένα δυνατό και αισιόδοξο μήνυμα.

Στην λεζάντα της ανάρτησής της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έγραψε: Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα “την αποκάλυψη της Ιωάννας”».

Θυμίζουμε πως αύριο, Πέμπτη (28/4), η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paliospirou Joanna (@paliospirou.joanna)

 Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας της – «Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί!»

Σπύρος Θεοδόσης -Πρω1νό: Αποκαλύπτει τον λόγο που ο Γιώργος Κιμούλης ζήτησε συγγνώμη από την Τζένη Ιωακειμίδου

Βανέσα Αδαμοπούλου: «Όλο αυτό με τρόμαξε, με έπαιρναν τηλέφωνα από εκπομπές και περιοδικά κι εγώ ήμουν στα χαμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα