Ιωάννα Σιαμπάνη: Τα αρνητικά σχόλια μετά την εγκυμοσύνη της και η δημόσια στήριξη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πένυ Καβέτσου παραχώρησε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μίλησε -μεταξύ άλλων- για τις στιγμές ευτυχίας που βιώνoυν με τον σύζυγό της δίπλα στο μωράκι τους, ενώ αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που δέχεται στα social media μετά την γέννηση του γιου της.

«Έχουμε ξετρελαθεί με τη γέννηση του γιου

μας! Είναι ο έρωτας της ζωής μας. Παρόλο που δεν το περίμενα, ο σύζυγός μου κάνει τα πάντα για το παιδί μας. Μου στέλνουν καθημερινά κακόβουλα σχόλια στα social media, όπως “γιατί προβάλεις την κοιλιά σου και το παιδί σου;” Γιατί βγαίνω με τα εσώρουχα και το μωρό αγκαλιά…», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια μίλησε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εγκυμοσύνη της, καθώς και για όλα όσα ειπώθηκαν τον τελευταίο καιρό για την ίδια.

Να θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος είναι ξάδελφος του συζύγου της Ιωάννας Σιαμπάνη.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χαίρεται την εγκυμοσύνη της με έναν δικό της τρόπο, πιο ήρεμα και προσωπικά. Όσο πλησιάζει η ώρα του τοκετού έχει και αυτή το άγχος και τις αμφιβολίες της. Το ανακοίνωσε στον κόσμο όταν εκείνη ήταν έτοιμη. Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που βίωσε πρόσφατα η Κωνσταντίνα.

Με στεναχώρησε το πόση κακία υπάρχει εκεί έξω, για ποιον λόγο; Σεβάσου λίγο την κατάσταση. Βιώνει την πιο ιερή περίοδο της ζωής της, δεν γίνεται να σπιλώνεις με τέτοια επίθεση έναν άνθρωπο. Κατάλαβα από κάποιες συζητήσεις μας ότι την πίκρανε πάρα πολύ αυτό. Δεν νομίζω ότι αυτοί που σχολίασαν τόσο άσχημα την Κωνσταντίνα είναι αλάνθαστοι. Είναι απαράδεκτο για μένα», τόνισε η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω κάνει τις αμαρτίες μου και στη ζωή και στη δουλειά, κάποιες τις ευχαριστήθηκα»

Καλυβάτσης για Παπαγιάννη -Παυλίδου: «Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του περιστατικού. Άκουσα την Σοφία να ουρλιάζει»

Δέσποινα Βανδή: Η απάντηση στις δηλώσεις της Μενεγάκη -«Είπε τέτοιο πράγμα η Ελένη;»

Keywords
Τυχαία Θέματα