Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βρέθηκαν στο κτήμα όπου θα βαφτίσουν τον γιο τους -Βίντεο

Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει σίγουρα αξέχαστο στην Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς ήταν το πρώτο που πέρασαν μαζί με τον γιο τους! Το ζευγάρι ταξίδεψε σε αρκετά μέρη, με τον «νουνίτο» να πηγαίνει από τα Καμένα Βούρλα μέχρι και τις Μαλδίβες.

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουμε συνηθίσει να φωνάζουμε τον γιο της γνωστής Influencer και του παρουσιαστή, «νουνίτο», ωστόσο πολύ σύντομα ο μικρός θα βαφτιστεί και θα πρέπει να μάθουμε να τον αποκαλούμε με το όνομα που θα πάρει. Όσο γι’ αυτό… άγνωστο ακόμα!

«Έχω

δώσει το πατρόν για το φόρεμα που θα βάνω στη βάφτιση του “Νούνι”, που δεν θα τον λέμε πια “Νούνι” και θα τον λέμε με όνομα. Τι θα κάνω εγώ που δεν θα λένε πια το μωρό μου “Νουνίτο”; Και θα πρέπει να συνηθίσετε και εσείς το καινούργιο όνομα του “Νουνίτο”», είχε πει η Ιωάννα Τούνη σε ένα βίντεο που μοιράστηκε πρόσφατα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη μετά από πολλές εξορμήσεις επέστρεψαν στην Αθήνα και έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τη βάφτιση του μικρούλη τους.

Την αποκάλυψη έκανε η γλυκιά μανούλα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο από το κτήμα που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

«Έχουμε έρθει στο κτήμα για τη βάπτιση του νούνι. Να δούμε τα πάντα, όλες τις λεπτομέρειες. Αυτό είναι το χειρότερο του Δημήτρη, τον βασανίζουμε τον Στέφανο, αλλά τον αγαπάμε τον μπαμπά μας», λέει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε, στο οποίο φυσικά φαίνονται και οι άντρες της ζωής της.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω στιγμιότυπο: 

Το όνομα που φημολογείται πως θα πάρει ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στις αρχές του περασμένου Ιουλίου, ο Χρήστος Κούτρας αποκάλυψε στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» πως το όνομα «Πάρης» είναι το επικρατέστερο για τον γιο του αγαπημένου ζευγαριού.

Διαβάστε ακόμα:

Μάγδα Τσαγγάνη: «Ήμουν ζωντανή νεκρή, έκλεινα τα μάτια μου και βρισκόμουν σε μια κόλαση»

Ναταλία Γερμανού: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «Secret Song»

Τάσος Λέκκας -Το προξενιό της Ιουλίας: «Δεν έχουμε απολύτως τίποτα κοινό με τον ρόλο μου στη σειρά»

Keywords
Τυχαία Θέματα