Ιωάννα Τούνη: Απαντά στα επικριτικά σχόλια για την έξοδο στον Ρέμο -Οι οδηγίες της γιατρού της για το αλκοόλ στην εγκυμοσύνη

Το βράδυ του Σαββάτου (5/11), η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που  εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο, η γνωστή επιχειρηματίας δέχτηκε για ακόμη μια φορά σχόλια στα social media για το αν κάνει να βγει και να καταναλώσει αλκοόλ, καθώς διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

και έδωσε την απάντησή σε όλους όσοι σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι πραγματοποίησε μια βραδινή έξοδο.

«Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.

Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια έναν χυμό. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος!», είπε στο βίντεο.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/11/221106174250_65424F1912A13B42C20B3D77EF4D159F_video_dashinit.mp4

Όσο για την κατανάλωση αλκοόλ στην εγκυμοσύνη, η ίδια έγραψε στο story της: «Για να σας λυθεί η απορία, η γυναικολόγος μου επιτρέπει δύο ποτήρια κρασί την εβδομάδα, ωστόσο αν μια φορά τον μήνα πιο ένα ελαφρύ κοκτέιλ πχ, δεν θα πάθει τίποτα το μωρό. Και αν ασχοληθείτε με τις ζωές σας, δεν θα πάθετε τίποτα εσείς! Δοκιμάστε το!».

Διαβάστε επίσης:

Μάντη Περσάκη -Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Πήραν διαζύγιο μετά από 8 χρόνια γάμου

Γιωρίκας Πιλίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον διετή αποκλεισμό του από την Ομοσπονδία Πάλης

Δανάη Μπάρκα: Το συγκινητικό μήνυμα για τα γενέθλια της Βίκυς Σταυροπούλου -«Την άκουγα κρυφά να κλαίει με λυγμούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα