Ιωάννα Τούνη: Οι αλλαγές στο σώμα της στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

Μαμά για πρώτη φορά θα γίνει σε λίγο καιρό η Ιωαννά Τούνη καθώς θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το πρωί της Παρασκευής (16/12), η γνωστή influencer δημοσίευσε κάποια βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τα οποία αποκάλυψε πως μπήκε στον μήνα της.

«Έχω μπει επίσημα στον μήνα μου. Το μωρό έχει μέγεθος καρπούζι. Τι θα πει όταν μπαίνεις στο μήνα σου; Θα πει ότι από χθες μέχρι και οποιαδήποτε στιγμή μέσα στις επόμενες εβδομάδες είναι φυσιολογικό

να γεννήσω. Οπότε αν εξαφανιστώ από τα social μη με παρεξηγήσετε, έχω να κάνω και μια δουλειά εδώ πέρα. Έχω λίγο αγχωθεί, λιγάκι… να εδώ όσο το φρούτο», είπε -μεταξύ άλλων- η Ιωάννα Τούνη.

Σήμερα (17/12), η influence μάς έδειξε μέσα από το προφίλ της πόσο έχει φουσκώσει η κοιλία της, ενώ έκανε και πλακά για κάποια άλλα σημεία του σώματός της.

«Και με την κοιλιά τούρλα πλέον, δες εδώ πέρα κατάσταση. Αυτό! Δεν υπάρχει πλέον κ@λος, έχει γίνει κοιλιά. Αυτό δε ξέρω πως έχει συμβεί. Πραγματικά. Πάω να βάψω ριζά τέλος πάντων. Επειγόντως όμως, επειγόντως», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/12/221217155313_j.touni_2995124263609994568.mp4

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτης του «MasterChef» αποκαλύπτει: «Διαγνώστηκα με αυτοάνοσο που δυστυχώς δεν είναι πλήρες θεραπεύσιμο»

Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αλαβάνος

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου εξομολογείται: «Η απώλεια του Άκη με έχει ακινητοποιήσει -Το πένθος που βιώνω επιμένει και ριζώνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα