Όλγα Κιουρτσάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της -Το τρυφερό μήνυμα

Η Όλγα Κιουρτσάκη γέννησε το πρωί της Τρίτης 1/8 ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της από τον σύζυγό της, Φώτη Λιόση. Από εκείνη τη στιγμή, οι δυο γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι κρατάνε επιτέλους στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωράκι.

«Νιώθω ότι ολοκληρώθηκα σαν γυναίκα, σαν άνθρωπος. Αυτό νομίζω είναι το συναίσθημα που βγαίνει σε μια μητέρα με το πιάνει το παιδάκι της αγκαλιά», είπε συγκινημένη η Όλγα Κιουρτσάκη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο.

Ιδιαίτερα

συγκινημένη ήταν επίσης και η Άντζελα Δημητρίου, η οποίο δήλωσε με τη σειρά της «πολύ ευτυχισμένη που το παιδί μου επιτέλους έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί και θα γίνει μια τέλεια μητέρα. Φυσικά αυτό το οφείλουμε στον γιατρό μας, τον κ. Καλογήρου. Με πολλή αγωνία περίμενα να γεννηθεί το εγγόνι μου και να το πάρω στην αγκαλιά μου. Ήταν 1η του μήνα, ήταν ό,τι καλύτερο μου έφερε ο Θεός στην αγκαλιά μου».

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/8, η Όλγα Κιουρτσάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την νεογέννητη κόρη της από το μαιευτήριο. Την σχετική της δημοσίευσε συνόδευσε με μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη μητρότητα.

Διαβάστε παρακάτω όσα έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη

«Η πρώτη μας στιγμή, η πρώτη μας ματιά, ο πρώτος αληθινός μου έρωτας με την πρώτη ματιά! Είμαι η μαμά σου και θα σε αγαπάω για πάντα μικρό μου, θαύμα μου, ζωή μου! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες και ζεστές ευχές που δέχθηκα όλες αυτές τις μέρες, θα βρούμε τα πατήματα μας σαν νέοι γονείς με τον @fotios_losis σύντομα και θα επανέλθω, όσο γίνεται βέβαια με ένα βρεφάκι που θέλει αποκλειστικότητα 24 ώρες το 24ωρό, που και αυτό δεν φτάνει, μου τα λέγανε αλλά δεν το πίστευα μέχρι να το ζήσω!

Η πιο όμορφη κούραση του κόσμου όλου που με μια γκριμάτσα μόνο τα ξεχνάς όλα και δεν σε νοιάζει αν έχεις κοιμηθεί μια ώρα μέσα στη ημέρα!!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα τον γιατρό μου @doctor_kalogirou_official που εκτός απο ένας εξαιρετικός μαιευτήρας γυναικολόγος είναι και ένας άνθρωπος με αρχές και αξίες που λείπουν απο την σημερινή κοινωνία, μόνο respect… Δεν θα ξεχάσω ποτέ πόση σιγουριά με έκανε να νιώσω κατά την διάρκεια του τοκετού, εμπιστευτείτε τον με κλειστά μάτια», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κιουρτσάκη στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

A post shared by Olga Kiourtsaki Olga_dk (@olga.d.k_)

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει η Θεοδώρα Σιάρκου: «Οι γονείς μου “έφυγαν” από τη ζωή με πέντε μέρες διαφορά»

Απόστολος Γκλέτσος για 50-50: «O Φιλιππίδης έχει οικογένεια και τα χρήματα αυτά τα χρειάζεται»

Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο στόχαστρο των δολοφόνων -Η οικογένεια του Βαφέα διψάει για εκδίκηση

Keywords
Τυχαία Θέματα