Ήρα Κατσαντώνη: «Έχασα το μωράκι μου 8 μηνών… Έλεγαν να σου ζήσει και σκεφτόμουν τι θα πω»

Η Ήρα Κατσαντώνη άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την αποβολή του μωρού της στον όγδοο μήνα της κύησης. Η κόρη της τραγουδίστριας Ελπίδα, αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά και πώς κατάφερε να πατήσει στα πόδια της και να προχωρήσει παρακάτω, μιας και πρόκειται για ένα γεγονός που τη συντάραξε.

Η Ήρα Κατσαντώνη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την αποβολή του μωρού της

«Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο πιστεύαμε ότι θα πάμε. Ήμουν έγκυος, γέννησα το

μωρό μου 8 μηνών αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν συνέβη αυτό, νόμιζα ότι ήμουν η μοναδική στον κόσμο, έλεγα σε ποια άλλη γυναίκα έχει συμβεί αυτό.

Όταν το μοιράστηκα στα social media πήρα πολλά μηνύματα από γυναίκες που τους έχει συμβεί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα, επέτρεψα στον εαυτό μου να κλάψω, να πενθήσω, να κάνω αυτόν τον κύκλο. Το πένθος είναι ένας κύκλος που χρειάζεται να γίνει», εξομολογήθηκε αρχικά η Ήρα Κατσαντώνη.

Όσον αφορά στη στήριξη που είχε από το περιβάλλον της, η ίδια ανέφερε: «Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, είμαι πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άντρα ευτυχώς, και από τη μαμά μου φυσικά. Και οι φίλες μου ήταν συνεχώς δίπλα μου. Μετά από αρκετούς μήνες που έχουν περάσει μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό που συνέβη, όμως είμαι καλά».

Η Ήρα Κατσαντάνη τόνισε πόσο τη βοήθησε η επικοινωνία με άλλες γυναίκες που είχαν κάποια αντίστοιχη εμπειρία: «Μερικές φορές θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα που έχουμε και δεν είναι αλήθεια αυτό. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις παιδί, ξαφνικά δεν έχεις. Εκεί που νομιζεις ότι έχεις την υγεία σου, δεν την έχεις.

Όταν γέννησα, μου έλεγαν να σου ζήσει. Έλεγα τι θα πω; Είπα ας το μοιραστώ με τον κόσμο, ότι ξέρετε τι, συνέβη αυτό. Πήρα τεράστια βοήθεια από γυναίκες που μου έστελναν μηνύματα στα social media, όταν μοιράστηκα τι συνέβη με το μωρό μου. Με βοήθησε πολύ.

Έκανα καισαρική για να γεννήσω, μου πήρε 2-3 βδομάδες να συνέλθω. Βοηθάει πολύ να κάνουμε γυμναστική και να ενεργοποιούμε το σώμα μας. Υπάρχει πάντα φως στο τούνελ. Αλήθεια το λέω, πραγματικά. Πρέπει να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να πενθήσουμε και μετά να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί είμαστε ζωντανοί, έχουμε την υγεία μας και η ζωή προχωράει ό,τι και να συμβεί».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Μπακοδήμου: Στις πλημμυρισμένες περιοχές της Θεσσαλίας -«Περίπου 5.000 νεκρά ζώα…»

 Το «The Chase» επιστρέφει τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στο Mega!

 Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η ανάρτησή της για τα χωριά της Καρδίτσας -«Η καρδιά μου έγινε κομμάτια»

Keywords
Τυχαία Θέματα