Ήρα Κατσαντώνη: Συγκλονίζει η κόρη της Ελπίδας – «Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες που έχασαν τα παιδιά τους»

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ήρα Κατσαντωνη λίγες εβδομάδες μετά την αποβολή, ενώ βρισκόταν στον όγδοο μήνα της κύησης. Η κόρη της Ελπίδας  ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ δύσκολη κατάσταση, καθώς το μωρό που κυοφορούσε για οκτώ μήνες δεν άντεξε και κατέληξε.

Και μπορεί η θλίψη και ο πόνος να είναι μεγάλα, όμως η Ήρα Κατσαντώνη πατάει γερά στα πόδια της και είναι ευγνώμων για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν. Μπορεί το εμπόδιο που παρουσιάστηκε στην πορεία της να

δείχνει απροσπέλαστο, όμως εκείνη προσπαθεί να το ξεπεράσει και να συνεχίσει να ζει, όπως πρέπει άλλωστε.

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η η Ήρα Κατσαντώνη δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τη μητέρα της, με την οποία ποζάρουν αγκαλιασμένες, ενώ εκείνη είναι έγκυος στο μωρό της. Και μπορεί αυτή η εγκυμοσύνη να μην ολοκληρώθηκε, όπως επιθυμούσαν, όμως η ζωή δεν σταματάει εδώ.

Η Ήρα Κατσαντώνη έγραψε ένα κείμενο στη λεζάντα της ανάρτησής της και ευχήθηκε σε όλες τις μητέρες που γιορτάζουν σήμερα – ακόμα κι σε αυτές που δεν έχουν τα παιδιά τους στην αγκαλιά τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irakatsantoni (@irakatsantoni)

«Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Στις μανούλες που έχουν τα παιδιά τους, στις μανούλες που έχασαν τα παιδιά τους, στις μανούλες που τα παιδιά τους τους επισκέφτηκαν για λίγο, στις μανούλες που uυιοθέτησαν τα παιδιά τους και σε όλες τις γυναίκες που νιώθουν μανούλες. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ όλες!», ήταν τα λόγια της Ήρας Κατσαντώνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: Ο Άγγελος Λάτσιος της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από το παρελθόν

 Άννα Βίσση για Eurovision: «Ήμουν πάρα πολύ άρρωστη εκείνη την ημέρα. Δε μπορούσα να τραγουδήσω»

 Συγκινήθηκε on air η Κατερίνα Καραβάτου: «Έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα