Ηρακλής Τσουζίνοφ – Όλγα Ντάλλα: Ποζάρουν μαζί μετά τις φήμες ότι είναι ζευγάρι

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Όλγα Ντάλλα αποτελούν δύο από τα μοντέλα που συμμετείχαν στο GNTM. Οι δυο τους μπορεί να βρέθηκαν σε διαφορετικούς κύκλους του reality, με τον έναν να κερδίζει και την άλλη να φτάνει μέχρι την τελική δυάδα, ωστόσο γνωρίστηκαν μέσα από κοινούς φίλους και συνεργασίες.

Και μπορεί και οι δύο μέσα στο GNTM να γνώρισαν συντρόφους, να ερωτεύτηκαν και να υπήρξαν για καιρό σε σχέση μαζί τους, ωστόσο αυτά τα κεφάλαια έκλεισαν και ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Από τη μία, ο Ηρακλής

Τσουζίνοφ ήταν ζευγάρι με τη Μαριλένα Ζύλα και από την άλλη η Όλγα Ντάλλα υπήρξε μαζί με τον Στυλιανό Φλωρίδη.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ και η Όλγα Ντάλλα κάνουν διακοπές στις Κυκλάδες

Πριν από μερικές ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και την Όλγα Ντάλλα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Πάρο. Μπορεί οι δυο τους να μην εκθέτουν την προσωπική ζωή τους στη δημοσιότητα, ωστόσο οι φήμες τους θέλουν να αποτελούν το νέο ζευγάρι της showbiz.

Τις εν λόγω φήμες, λοιπόν, ήρθε να ενισχύσει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μαζί με την Όλγα Ντάλλα. Οι δυο τους ποζάρουν μαζί στον φακό, αποφεύγοντας να σχολιάσουν κάτι σχετικό, θέλοντας έτσι να προστατέψουν τη σχέση τους.

Το μοντέλο, μάλιστα, δημοσίευσε κι άλλες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο κυκλαδίτικο νησί, στις οποίες, βέβαια, δεν υπήρχε η αγαπημένη του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hercules Tsuzinov (@hercules0)

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μετέτρεψαν την ταράτσα τους σε roof garden – Βίντεο

Κρατερός Κατσούλης: Ξεκίνησε τις διακοπές με τα παιδιά του

 Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα της συζύγου για την κατάσταση της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα