«Ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό για τον Στηβ Κακέτση, το μόνο στήριγμα ήταν ο γιος του»

Ο Στηβ Κακέτσης άφησε την τελευταία του πνοή στις 18/5 σε ηλικία 73 ετών, προκαλώντας θλίψη στην οικογένειά του και τους και τους οικείους του.

Η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία πραγματοποιήθηκε στις 22/5 στο κοιμητήριο Παπάγου και τα αγαπημένα του πρόσωπα του είπαν το τελευταίο «αντίο».

Ο Γιώργος Δασκουλίδης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Στηβ Κακέτση, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso

και μίλησε για την απώλειά του επιχειρηματία.

Με τον Στηβ Κακέτση, που «έφυγε» πρόσφατα, είχες συνεργαστεί;

Έχω δουλέψει σε μαγαζί του μία περίοδο που το είχε υπενοικιάσει σε άλλους. Τον γνώριζα ωστόσο πολύ καλά τον Στηβ σε προσωπικό επίπεδο, είχαμε σχέσεις και εκτός δουλειάς. Λυπήθηκα πολύ με τον χαμό του. Τελευταία φορά είχαμε βρεθεί στο σπίτι του πριν από τέσσερα χρόνια, όταν πια είχε χάσει το μαγαζί του. Σίγουρα ήταν μεγάλο πλήγμα αυτό για τον Στηβ γιατί ήταν γεννημένος για αυτήν την δουλειά, την αγαπούσε. Το μόνο στήριγμα ήταν ο γιος του, τον αγαπούσε πάρα πολύ και πάντα μιλούσε με θαυμασμό για εκείνον.

Ο Στηβ Κακέτση και η ζωή του

Ο Στηβ Κακέτσης είχε παντρευτεί με την ηθοποιό Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία έχει αποκτήσει και έναν γιο. Κάτι που πολλοί δεν ξέρουν και είχε αναφέρει ο Στηβ Κακέτσης σε συνέντευξή του, είναι ότι είχαν και ένα άλλο παιδί, το οποίο «έφυγε» από την ζωή μέσα σε 36 ώρες.

«Πριν από το γιο μας, είχαμε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε στον 6 μήνα, 860 γραμμάρια και πέθανε σε 36 ώρες. Και ο Μάκης 6 μηνών ήρθε στον κόσμο γι’ αυτό και δεν κάναμε άλλο παιδί», είχε αναφέρει ο επιχειρηματίας.

Ο Μάκης Κακέτσης, όπως είναι το όνομα του παιδιού του, έχει σπουδάσει οικονομικά στο London School of Economics, ζει μόνιμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη όπου διατηρεί το δικό του χρηματιστηριακό γραφείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μια από τις γυναίκες της ζωής του που τον σημάδεψαν ήταν και η Άντζελα Δημητρίου, ενώ διατηρούσε και για πολλά χρόνια σχέση με την Αννίτα, όπως λέγεται η πρώην σύντροφός του, που δεν έχει σχέση με την ελληνική showbiz.

Διαβάστε επίσης:

Λουκίλα Καρρέρ για Δάκη: «Κρατούσα το χέρι του την τελευταία μέρα της ζωής του»

Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Με έναν ατάλαντο να συνεργαστώ;»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έπρεπε να παίξει στο “Maestro” ο Παπακαλιάτης, είναι ένα επίπεδο κάτω από τους άλλους ηθοποιούς»

Keywords
Τυχαία Θέματα