Καλή Καλό: «Κράτησα τα οστά του γιου μου στο σπίτι για συναισθηματικούς λόγους»

Μία σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καλή Καλό στην εκπομπή «Στούντιο 4». Η θρυλική ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές της ζωής και της καριέρας, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο θέμα με τα κόκαλα του γιου της, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της.

Παράλληλα, η Καλή Καλό μίλησε για την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, τονίζοντας πόσο τη βοήθησε ο Σπύρος Μπιμπίλας που την πήγε στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η
Καλή Καλό για την περιπέτεια της υγείας της

«Πέρασα δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα. Έτσι είναι η ζωή. Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι μεγαλοποιούν τα πράγματα. Τα μεγαλοποιούν για να εντυπωσιάσουν. Εδώ είμαι, μιλάμε, δεν έχω πρόβλημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Σε αυτή την περιπέτεια με την υγεία μου ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν δίπλα μου. Είναι ένας εξαιρετικός φίλος. Εκείνος με έφερε στο Γηροκομείο Αθηνών και εδώ περνάω πολύ όμορφα».

Η Καλή Καλό για την απόφαση να κρατήσει τα οστά του γιου της

«Ήταν συναισθηματικοί λόγοι που κράτησα τα οστά του γιου μου. Δεν μπορούσα τα οστά του παιδιού μου να είναι ανακατεμένα με τα άλλα. Ήρθε κι αστυνομία στο σπίτι για να δουν αν πραγματικά είναι του παιδιού μου τα οστά. Δεν μπορούσα να αισθανθώ ότι τα κόκαλα του παιδιού μου είναι ανακατεμένα με άλλα. Θέλω να είναι ξεχωριστά. Δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάστηκε αυτή η κίνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον θάνατο του γιου της, η Καλή Καλό είπε συγκινημένη: «Ο γιος μου χάθηκε από ένα ατύχημα. Είχε μανία με τη χημεία και αυτό του έκανε και καλό και κακό. Ο δάσκαλός του τον πήρε βοηθό και έκανε τα δικά του πειράματα. Έχασε το χέρι του, τα μάτια του, αγωνιστήκαμε πολύ. 14 χρόνια τον πήγαινα σε όλες της πόλης της Ευρώπης, αγωνιστήκαμε πολύ. Δεν νιώθω ότι έχασα τον γιο μου, είναι μέσα μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Ψυχούλη: Σοκάρει για την κακοκαιρία -«Το χωριό μου δεν υπάρχει πλέον»

 Ανθή Σαββάκη για Πάνο Νάτση: «Ελπίζω αυτό να μην ακουστεί μελό»

 My Style Rocks: Η πρώτη φωτογραφία με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και το τρέιλερ με τις παίκτριες

Keywords
Τυχαία Θέματα