Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Μας κόπηκε το γέλιο, είναι μια δύσκολη μέρα για όλη την Ελλάδα»

Ακόμα μία δύσκολη ημέρα ξημέρωσε για την Ελλάδα, καθώς η κακοκαιρία Daniel έχει προκαλέσει την απόλυτη καταστροφή στον νομό Θεσσαλίας, καθώς μετά το Βόλο και το Πήλιο και τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα έχουν πλημμυρίσει, με τα τοπία να μην θυμίζουν σε τίποτα την αρχική εικόνα τους.

Στην έναρξη της εκπομπής του «Στούντιο 4» η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αναφέρθηκε στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας

αφενός εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας και αφετέρου εξαιτίας του εγκλήματος στον Πειραιά με τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Μουδιασμένοι η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος από την καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία

Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως με όλα αυτά που συμβαίνουν έχει κοπεί το γέλιο από τα χείλη μας, αφού οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από τη Θεσσαλία είναι τρομακτικές και κόβουν την ανάσα.

«Λέμε στους τίτλους αρχής ότι γελάμε, αλλά μας έχει κοπεί το γέλιο, μας έχει κοπεί η χαρά. Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη ημέρα για όλη την Ελλάδα και για κάποιες περιοχές, οι οποίες έχουν βιώσει μια βιβλική καταστροφή.

Οι λέξεις ίσως να μην είναι αρκετές να περιγράψουν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι οι υπόλοιποι νιώθουμε πραγματικά τον πόνο και την αγωνία των ανθρώπων που ζουν τόσο τραγικές στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Έπειτα, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος που γνωρίζει πολύ καλά την περιοχή του Κάμπου, εξήγησε στον αέρα: «Από τον Βόλο και το Πήλιο πήγε στην Καρδίτσα και τα Τρίκαλα. Ειδικά στην Καρδίτσα γιατί είναι η περιοχή του Κάμπου που συσσωρεύει όλα τα νερά.

Κατεβαίνει το νερό και γκρεμίζει γέφυρες, κόβονται δρόμοι. Στα μισά χωριά έχουν πέσει οι δρόμοι, δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας. Σκέψου ότι σε αυτά τα χωριά ζουν ηλικιωμένοι άνθρωποι. Αυτοί έχουν απομείνει».

Διαβάστε ακόμα:

My Style Rocks: Η πρώτη φωτογραφία με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή και το τρέιλερ με τις παίκτριες

Σοκάρει η Γιάννα Τερζή: «Η παιδική μου φίλη έτρεξε με τα παιδιά της στην ταράτσα του σπιτιού για να μη πνιγούν»

Κατερίνα Πεφτίτση: «Είχα έναν στα social media που μου έστελνε τα αποφάγια του » -Άφωνοι Σεργουλόπουλος – Μελιτά

Keywords
Τυχαία Θέματα