Καλημέρα Ελλάδα: Διαφορετική πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη -Εκτός πλατό η Μαρία Αναστασοπούλου

Πρεμιέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (11/9) στον ΑΝΤ1 η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Η έναρξη της εκπομπής ήταν λίγο διαφορετική, καθώς ο Γιώργος Παπαδάκης καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό μόνος του από το πλατό.

Από την άλλη, η Μαρία Αναστασοπούλου είπε την πρώτη της καλημέρα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν ζωντανά από τη Θεσσαλία, καθώς βρίσκεται εκεί για να καλύψει τις εξελίξεις σχετικά με τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel.

Τα πρώτα λόγια των παρουσιαστών στην
έναρξη της εκπομπής

«Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι. Θα θέλαμε να είναι διαφορετικό το ξεκίνημα μίας τηλεοπτικής περιόδου, αλλά τα γεγονότα όπως καταγράφονται και εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, μας υποχρεώνουν να είμαστε μέσα στο πνεύμα της ημέρας. Αυτή η τεράστια καταστροφή στον θεσσαλικό κάμπο. Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι εδώ κοντά και ήταν δική της η απόφαση να βρεθεί από την πρώτη στιγμή εκεί που οι άνθρωποι δίνουν τη μάχη πια για να καταγράψουν ό,τι έχει απομείνει στη ζωή τους», είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης και στη συνέχεια έδωσε τον λόγο στη Μαρία Αναστασοπούλου.

«Καλημέρα Ελλάδα και καλή αρχή να έχουμε Γιώργο. Αυτή είναι η δουλειά μας να είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βιώνουν κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί», είπε από την πλευρά της η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

Mega Καλημέρα: Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε πρεμιέρα από νέο πλατό -«Η επικαιρότητα μάς υποχρεώνει να είμαστε συγκρατημένοι»

Σασμός: Έτσι διαλύονται οι αρραβώνες Αστέρη και Αργυρώς – Η γιαγιά Ειρήνη με έμφραγμα στο νοσοκομείο

Γιώτα Νέγκα: «Σταμάτησα να λέω τραγούδια της Χαρούλας Αλεξίου για να ξεφύγω»

Keywords
Τυχαία Θέματα