Καρολίνα Καλύβα -Μάριος Πρίαμος: Έτσι δικαιολόγησαν την κρυφή συνάντησή τους στη ζούγκλα

Το βράδυ της Κυριακής (22/1), το «Survivor Αll Star» επέστρεψε ξανά στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου, παρακολουθήσαμε μερικά πλάνα με τα κρυφά τρυφερά τετ-α-τετ ανάμεσα στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στη ζούγκλα.  Οι δυο παίκτες των αντίπαλων ομάδων φαίνονται να φιλιούνται, ενώ όταν αντιλαμβάνονται ότι κάποιος μπορεί να βρίσκεται εκεί, η Καρολίνα Καλύβα σηκώνεται και τρέχει να κρυφτεί μέσα στην καλύβα.

Στο Συμβούλιο του Νησιού, αφού δέχτηκαν

τις παρατηρήσεις από τον Γιώργο Λιανό, οι δυο παίκτες έπρεπε να δικαιολογήσουν όλα όσα παρακολουθήσαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν στο αποψινό επεισόδιο.

«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλος και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», είπε αρχικά Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα και μπω στη ζούγκλα δεν μου λέει κάτι. Δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της».

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Τσαμπάζη: Συγκλονίζει με την μακροσκελή ανάρτησή της -«Για εσένα, που είχες ευχηθεί καρκίνο στον άντρα μου»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν είμαι αρνητική σε ό,τι αφορά το κομμάτι των αισθητικών επεμβάσεων»

Survivor All Star: Αυτοί είναι οι τρεις νέοι παίκτες που μπήκαν στο reality επιβίωσης

Keywords
Τυχαία Θέματα