Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν θέλω να με ρωτάνε πότε θα παντρευτώ και πότε θα κάνω παιδιά»

Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ερώτηση που δεν θα επιθυμούσε να της κάνουν τόσο συχνά οι δημοσιογράφοι στις συνεντεύξεις.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι την ενοχλεί να τη ρωτούν πότε θα παντρευτεί και πότε θα κάνει παιδιά, μιας και πρόκειται για ένα πολύ προσωπικό ερώτημα που πίσω του μπορεί να κρύβει δεκάδες απαντήσεις.

«Μια ερώτηση που δεν θα ήθελα να μου κάνουν τόσο

συχνά είναι αν παντρευτώ και αν θα κάνω παιδιά. Θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση αρκετά προσωπική, αλλά εκτός αυτού είναι μια ερώτηση που στην κοινωνία την οποία ζούμε πια δίνει πίεση και προσφέρει άγχος σε ένα ζευγάρι και σε μια γυναίκα πολύ περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ένα ζευγάρι δεν κάνει παιδιά ή δεν μπορεί να κάνει παιδιά», εξήγησε αρχικά η Κατερίνα Γερονικολού.

Και συνέχισε τον λόγο της, λέγοντας: «Ειδικά όμως για μια γυναίκα, ουσιαστικά με αυτή την ερώτηση είναι σαν να της υποδεικνύεις ότι αυτός είναι ο δρόμος που οφείλει να ακολουθήσει για την κοινωνία. Επειδή, λοιπόν, δεν είναι αυτός ο μοναδικός και ο αποκλειστικός δρόμος ή αυτός που προσφέρει την ευτυχία, θεωρώ ότι είναι μια ερώτηση εντελώς κατευθυνόμενη και την κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι επειδή δεν την έχουν σκεφτεί καλά, επειδή έχουν συνηθίσει να την λένε. Νομίζω είναι μια ερώτηση που πρέπει να αλλάξει».

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Χριστοπούλου για Λάκη Γαβαλά: «Έχει πει πάρα πολλά και διαφωνώ με τη στάση του»

 Αλέξης Παππάς: Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του

 Νίκος Μουτσινάς: «Κανονικά δεν έπρεπε να έρθουμε σήμερα»

Keywords
Τυχαία Θέματα