GNTM: Συγκλονίζει η Έβελυν Κλεάνθους – «Στα 13 με βιντεοσκοπούσαν ενώ με χτυπούσαν»

Η Έβελυν Κλεάνθους συμμετείχε στις auditions του GNTM και παρά τα θετικά σχόλια που άκουσε από τους κριτές δεν κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι του reality μόδας. Το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τα βιώματά της αλλά και για το ξέσπασμα που είχε, όταν της ανακοίνωσαν ότι δεν περνάει στο σπίτι.

«Ευχαριστήθηκα το GNTM. Ήταν η πρώτη εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση και τον διαγωνισμό. Είχα πάει κατενθουσιασμένη χωρίς να μπορώ να ελέγξω τα συναισθήματά μου. Δεν μετανιώνω το ξέσπασμα που είχα γιατί έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ να το

κατακτώ. Ήταν η έκφραση μου, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε η Έβελυν Κλεάνθους.

Στη συνέχεια, η ίδια συγκλόνισε με την περιγραφή της: «Απογοητεύτηκα που δεν συνέχισα στο GNTM γιατί πιστεύω στις δυνάμεις μου. Καθημερινά λαμβάνω πολλά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι, όταν ήμουν 13, 20 άτομα με χτύπησαν στο ξύλο και με έβγαζαν βίντεο, το οποίο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο. Εγώ έλεγα ότι δεν θα αφήσω κάποιον να με επηρεάσει γιατί είμαι αυτό που είμαι».

Ακόμα, η Έβελυν Κλεάνθους αποκάλυψε πώς ο πατέρας της τη ρώτησε, αν νιώθει γυναίκα: «Ο πατέρας μου, όταν ήμουν 6, με ρώτησε με γλυκύτατο τρόπο αν νιώθω γυναίκα. Βλέπαμε την ταινία και καταλάβαινε ότι συνδέομαι με αυτό που έβλεπα».

Η audition της Έβελυν Κλεάνθους στο GNTM

Διαβάστε ακόμα:

 Τάσος Χαλκιάς για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι μανιακός με τη δουλειά, κάποιες φορές υπερβαίνει τα όρια»

 Βασίλης Κικίλιας: Συγκλονισμένος με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό -«Έχω αρρωστήσει, δεν το αντέχει το στομάχι κανενός»

 Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Η πρώτη καταγγέλλουσα είναι αδίστακτη ψεύτρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα