Κατερίνα Γερονικολού: Θα παρουσιάσει πρωινό με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη; Η απάντησή της

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος και οι συσκέψεις και οι συζητήσεις για την επόμενη χρονιά έχουν ξεκινήσει με πολλά πρόσωπα να πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Πρόσφατα, φήμες ήθελαν την Κατερίνα Γερονικολού και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να δέχτηκαν κρούση από κανάλι για να παρουσιάσουν πρωινή εκπομπή.

Η γνωστή ηθοποιός εντοπίστηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες σε πρόσφατη έξοδό της και κλήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η ίδια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τις συγκεκριμένες φήμες, με την απάντησή της να είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou)

Η απάντηση της Κατερίνας Γερονικολού στις φήμες ότι θα παρουσιάσει εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Γερονικολού, διαψεύδοντας έτσι τα σενάρια που τη θέλουν να αναλαμβάνει τη δική της εκπομπή από τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, η ηθοποιός ρωτήθηκε, αν θα την ενδιέφερε να μεταβεί από την υποκριτική στην παρουσίαση κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, αναλαμβάνοντας τα ηνία κάποιας εκπομπής. Η Κατερίνα Γερονικολού απέκλεισε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

«Εμένα δεν με ενδιαφέρει να παρουσιάσω δική μου εκπομπή με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Εκείνος το έχει κάνει με επιτυχία στο παρελθόν σε ένα δικό του project, μια δική του ιδέα και εκτέλεση. Στα δικά μου σχέδια δεν υπάρχει αυτό το θέμα, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον», ήταν τα λόγια της.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Τσαλίκης: Ο μεσαίος γιος του αποφοίτησε από το Λύκειο – Φωτογραφίες

 Μέλισσες: Απαντούν για το τέλος συνεργασίας με τη Δέσποινα Βανδή

 Survivor All Star: «Βόμβα» Λιανού – «Την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα