Κατερίνα Γερονικολού: «Ξεκίνησα να το παίρνω πάρα πολύ βαριά -Kάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω»

Μια εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε η Κατερίνα Γερονικολού στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.  Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε σήμερα 22/6 στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην αγάπη της για την οικολογία.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποκάλυψε ότι όλο αυτό ξεκίνησε απ’ όταν ήταν παιδάκι και έβλεπε τις φωτιές τα καλοκαίρια που έκαιγαν τεράστιες εκτάσεις

δάσων και κατοικίες ανθρώπων.

Όσα είπε η Κατερίνα Γερονικολού στον αέρα της ΕΡΤ

«Η αγάπη μου για την οικολογία ξεκίνησε σε παιδική ηλικία, που άρχισα να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές, όπως κάθε χρόνο γίνονται το καλοκαίρι. Ξεκίνησα να το παίρνω πάρα πολύ βαριά και κάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Από ‘κει και μετά, χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποια οικολογική οργάνωση, προσπαθώ σαν μονάδα να μην επιβαρύνω το περιβάλλον», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό. Εμένα με βλέπουν να πετάω την ανακύκλωση και μου λένε: κορίτσι μου, τι το κάνεις, αφού τα μαζεύουν μαζί με τα άλλα. Σίγουρα δεν θα ‘θελα ποτέ να υποψιαστώ κάτι τέτοιο αλλά ας κάνουμε ένα βήμα».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Γερονικολού επεσήμανε ότι «με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές. Ό,τι κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή από θέμα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει να κάνει με τους επόμενους που θα έρθουν, που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας».

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απαντά πρώτη φορά για το unfollow στον Γιώργο Λιάγκα

Δώρα Χρυσικού: Συγκινεί η ανάρτηση για τον καρκίνο – «Πλέον θα παίζω στη σειρά με τα φυσικά μαλλιά μου»

Νεφέλη Ορφανού: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια γυναίκα μπορεί να ερωτευτεί μια άλλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα